Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις!
Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις! thumbnail

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις!

ΚΡΙΟΣ 


Θα σου δοθεί η δυνατότητα να βρεθείς με αγαπημένους φίλους και άτομα που είχες καιρό να δεις και να μάθεις τα νέα τους. Είναι πιθανό μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον να κάνεις μια γνωριμία ένα πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει με τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται και θα θέλεις να αποκτήσεις πιο στενή επαφή μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου χρειάζεται να νιώσει την αγάπη και το ενδιαφέρον σου γι’ αυτό θα του αφιερώσεις όλη τη μέρα και θα φροντίσετε να κάνετε μαζί πράγματα που σας αρέσουν.


ΤΑΥΡΟΣ


Είναι η κατάλληλη μέρα τώρα που είστε κι οι δυο πιο χαλαροί να ξαναδείτε με το σύντροφό σου ένα προσωπικό σας θέμα και να φτάσετε σε μια συνεννόηση. Ενδεχομένως η παρέμβαση ενός πολύ δικού σας ατόμου να παίξει σημαντικό ρόλο. Αν είσαι ελεύθερος/η, το ερωτικό στοιχείο είναι έντονο στην ατμόσφαιρα και δεν πρέπει να το αφήσεις ανεκμετάλλευτο. Αν έχεις καταλάβει ότι με ένα πρόσωπο υπάρχει αμοιβαία έλξη αλλά δεν έχει γίνει κίνηση από κανέναν σας, πρέπει να πάρεις εσύ το θάρρος και να το πλησιάσεις και να μιλήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ο κυβερνήτης σου, Ερμής κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη και, εκτός από τις συμπάθειες που θα κερδίσεις, θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις μια επικοινωνία με ένα άτομο που σου αρέσει πολύ. Μπορείς μάλιστα να χρησιμοποιήσεις ένα κοινό σας γνωστό, προκειμένου να σας φέρει σε επαφή και με την οικειότητα που θα αποκτήσετε να έρθετε πιο κοντά. Έτσι κι αλλιώς στο «μιλητό» δεν έχεις αντίπαλο. Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα να συζητήσετε με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο ώστε να λυθεί κάθε παρεξήγηση που είχε προκύψει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Μπορεί να έχεις μια συναισθηματική φόρτιση εξ αιτίας μιας ερωτικής σου υπόθεσης που δεν ξέρεις πώς να χειριστείς. Αντί να βράζεις στο ζουμί σου όμως, μοιράσου το πρόβλημά σου με κάποιον/α που εμπιστεύεσαι και ζήτα τη γνώμη του. Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε συγκεκριμένα πλάνα που αφορούν στο άμεσο μέλλον ή να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις με το ταίρι σου για εργασιακά θέματα ή δουλειές και το πώς θα μπορούσατε να τις οργανώσετε έτσι ώστε να γίνουν σύντομα και χωρίς να ταλαιπωρηθείτε ιδιαίτερα.
ΛΕΩΝ


Ο Ερμής κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να κυνηγήσετε το «τερπνόν μετά του ωφελίμου». Ακόμα κι αν σας στοιχίσει το κάτι παραπάνω, αν κάνετε κάποια αγορά, θα είναι καλή και τα χρήματα που δώσατε θα πιάσουν τόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η, καλό είναι να λειτουργείς με γνώμονα την καρδιά σου, αλλά μην ξεχνάς και το συμφέρον σου. Μπορεί να θέλεις να κάνεις την αρχή να δώσεις, ακόμα και για να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει, όμως περίμενε και τη δική του ανταπόκριση, πριν περάσεις στην επόμενη κίνηση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή κοινωνικά και σου δίνει τη δυνατότητα να γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Ίσως σου γίνει κρούση από ένα αρκετά νεότερο ηλικιακά, που όμως στην παρούσα φάση, μάλλον θα σε κολακεύσει, άσε που μπορεί να το δεις κιόλας σαν μια ευκαιρία να του.. μάθεις πράγματα. Αν είσαι σε σχέση, όλα τα θέματα λύνονται, όταν υπάρχει καλή πρόθεση από τις δύο πλευρές και ειλικρινής αντιμετώπιση κι είναι η κατάλληλη μέρα να τα βάλετε όλα κάτω και να τα διευθετήσετε.


ΖΥΓΟΣ


Η μέρα ευνοεί στο να κάνεις συναισθηματικά ανοίγματα και να εκφράσεις με σαφήνεια αυτά που νιώθεις, όμως αν σου λείπει το θάρρος και δεν μπορείς να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει ή η κατάσταση είναι περίπλοκη και διστάζεις, τότε βρες ένα τρόπο να του στείλεις το «μήνυμά» σου. Ένα θετικό σχόλιο, ένα κομπλιμέντο ή ένα ζεστό χαμόγελο σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο. Αν είσαι σε σχέση, μην είσαι αρνητικός/η στη συζήτηση ενός θέματος με το ταίρι σου, ωστόσο, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, δίνοντάς του τις απαραίτητες εξηγήσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 


Η μέρα σου δίνει μια πολύ καλή ευκαιρία που πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Μια πρόσκληση ή μια πρόταση για έξοδο από φίλους ή κάποια συγκεκριμένα άτομα ίσως αποδειχθεί ιδιαίτερα τυχερή για τα ερωτικά σου γιατί μπορεί να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που θα σε ελκύσει, γι’ αυτό αποδέξου την. Αν είσαι σε σχέση, το κλίμα είναι και παρεΐστικο και ερωτικό κι έτσι σας δίνει τη δυνατότητα να βγείτε και να περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ με κάποιους φίλους σας αλλά και να εκφράσετε με άνεση τα αισθήματά σας και έτσι να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Κυνηγάς τις ευκαιρίες και κάθε φορά που σου εμφανίζονται τις αρπάζεις αμέσως. Το ίδιο ισχύει και στα ερωτικά σου και σήμερα θα δώσεις ρεσιτάλ, αφού είσαι πρόθυμος/η να λάβεις μέρος σε ένα παιχνίδι και να ανταπαντήσεις στις προκλήσεις που τυχόν σου γίνουν από ένα πρόσωπο που θα σε προσελκύσει. Κι όσο η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και υπονοούμενων θα συνεχίζεται, τόσο πιο πολύ θα ενθουσιάζεσαι. Αν είσαι σε σχέση, η βραδιά θα είναι αρκετά ευχάριστη και γεμάτη όμορφες στιγμές και πρόσχαρες κουβέντες ανάμεσα στο ταίρι σου. Ίσως μάλιστα βρεθείτε και με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ο νους σου θα κατεβάσει αρκετές ιδέες για το πώς μπορείς να ελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει εδώ και καιρό αλλά χωρίς να δώσεις στόχο και να εκτεθείς, αν τυχόν αυτό δεν ενδιαφέρεται. Το καλύτερο θα ήταν πάντως να κρατήσεις μια πιο χαλαρή και πρόσχαρη στάση και να συμπεριφερθείς σαν να πρόκειται για κάποιο εν δυνάμει φιλικό σου πρόσωπο για να μην μπλοκάρεις. Αν είσαι σε σχέση, ίσως κανονίσετε μια εκδρομή σήμερα να αλλάξετε παραστάσεις ή να πάτε μια βόλτα να πάρετε τον αέρα σας και να ηρεμήσετε, να μιλήσετε με την ησυχία σας και να περάσετε καλά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Είναι πιθανό σήμερα μια ερωτική εξομολόγηση που θα σου γίνει να σε ξαφνιάσει και να μην ξέρεις πώς να τη χειριστείς και τι να απαντήσεις γιατί είναι γεγονός πώς δε είσαι από τα άτομα που τα πάνε καλά με τους συναισθηματισμούς. Εν τούτοις, κι αν σου αρέσει το συγκεκριμένο άτομο, καλό θα ήταν να μην αρχίσεις τα προβοκατόρικά σου για να… ελαφρύνεις το κλίμα γιατί δε θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να ψάξετε με το ταίρι σου κάποιες προσφορές, συμφέρουσες λύσεις ή να σχεδιάσετε μια αγορά που θεωρείτε αναγκαία.
ΙΧΘΥΕΣ


Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή στον 7ο οίκο σου θα σε κάνει ιδιαίτερα συμπαθή όπου κι αν βρεθείς, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνουν προτάσεις και προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις ή να δημιουργήσεις έναν νέο κύκλο επαφών. Μια καινούργια ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανή πάντως και μάλιστα κοντά στα μέτρα σου. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσετε μια ευχάριστη μέρα με το σύντροφό σου και τα αγαπημένα σου άτομα, ενώ ενδέχεται να κάνετε και μια συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που είστε σε συζητήσεις για μια μελλοντική επαγγελματική συνεργασία.
Πηγή: http://www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X