Μπαγκέτα με σαλάτα Niçoise!

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>2 αυγά</li>
<li>4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο</li>
<li>1 κουτ. σούπας ξίδι</li>
<li>1 κουτ. γλυκού μουστάρδα πικάντικη</li>
<li>1 φρέσκο κρεμμυδάκι</li>
<li>αλάτι και πιπέρι</li>
<li>μια μπαγκέτα</li>
<li>80 γρ. τρυφερά φύλλα σαλάτας</li>
<li>80 γρ. τόνο από βαζάκι</li>
<li>1 κουτ. σούπας μαγιονέζα</li>
<li>2 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα</li>
<li>2 μικρές ντομάτες κομμένες σε ροδέλες</li>
<li>2 κουτ. σούπας ελιές σε ροδέλες</li>
<li>4 φιλέτα αντζούγιας</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> 2</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 15΄</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span>Βράζουμε 2 αυγά για 8 λεπτά, για να γίνουν σφιχτά, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες. Χτυπάμε στον πολυκόφτη 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 1 κουτ. σούπας ξίδι, 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα πικάντικη, 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, αλάτι και πιπέρι, μέχρι να σχηματιστεί μια λεία σάλτσα.</p>
<p> </p>
<p>Ανοίγουμε μια μπαγκέτα στη μέση και την αλείφουμε με τη σος. Απλώνουμε 80 γρ. τρυφερά φύλλα σαλάτας, 80 γρ. τόνο από βαζάκι, καλά στραγγισμένο, και 1 κουτ. σούπας μαγιονέζα. Πασπαλίζουμε με 2 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα, απλώνουμε 2 μικρές ντομάτες κομμένες σε ροδέλες, 2 κουτ. σούπας ελιές σε ροδέλες, 4 φιλέτα αντζούγιας και τα αυγά. Πιέζουμε σφιχτά την μπαγκέτα, ώστε να εγκλωβίσουμε τη γέμιση, κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.gastronomos.gr/">http://www.gastronomos.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα