Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια σήμερα 30 Αυγούστου!
Τα ζώδια σήμερα 30 Αυγούστου! thumbnail

Τα ζώδια σήμερα 30 Αυγούστου!

Κριός


Σήμερα νιώθεις μια αστείρευτη ενέργεια και θέλεις να την εκτονώσεις κάπου δημιουργικά και για αυτό θα επιλέξεις να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου ή ακόμα και με κάποιο σπορ. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη θα φορτίσει τις μπαταρίες σου, με αποτέλεσμα να μη θέλεις να κάτσεις λεπτό ακίνητος/η. Ο συνδυασμός της ενέργειας και της δημιουργικότητας σου μπορεί να κάνει θαύματα, κυρίως αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά χόμπι ή με τον αθλητισμό.
Ταύρος


Νιώθεις γεμάτος ενέργεια σήμερα και γι’ αυτό το λόγο θα επιχειρήσεις να ασχοληθείς με θέματα της οικογένειάς σου, προκειμένου να καταφέρεις να τα λύσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη σε κάνει αρκετά τολμηρό/η και αποφασισμένο/η να ανοίξεις ακόμα και θέματα, που ξέρεις πως μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις. Πρόσεξε μόνο, γιατί μπορεί να μην έχουν όλα τα μέλη της οικογένειάς σου αυτή τη διάθεση.


 


Δίδυμοι


Η επικοινωνία είναι η βασική σου ανάγκη σήμερα και γι’ αυτό το λόγο θα αρχίσεις τις επισκέψεις και τα τηλέφωνα σε σπίτια συγγενών και φίλων. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη θα σου χαρίσει μεγάλα αποθέματα ενέργειας, την οποία και θα διοχετεύσεις στην επικοινωνία σου με τους γύρω σου. Πρόσεξε μόνο, γιατί από τη βιασύνη σου να προλάβεις να πεις και να ακούσεις τα πάντα, μπορεί να πεις και κάτι που δε θα έπρεπε και να προσβάλλεις άθελα σου το συνομιλητή σου.
Καρκίνος


Σήμερα θα δραστηριοποιηθείς προκειμένου να καταφέρεις να κάνεις τις πολυπόθητες αλλαγές στον τομέα των οικονομικών σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη θα σε κινητοποιήσει, προκειμένου να επιδιώξεις επαφές με άτομα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, ώστε να προωθήσεις και να υλοποιήσεις τις σκέψεις σου. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις είναι να μην κάνεις λάθος ενέργειες πάνω στη βιασύνη σου, γιατί ως γνωστόν όποιος/α βιάζεται σκοντάφτει.
Λέων


Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου προκαλώντας σου πληθώρα συναισθηματικών μεταβολών και μάλιστα με την τάση να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη θα σε βοηθήσει να γίνεις λίγο πιο δραστήριος/α και αυτό σου χρειάζεται, ώστε να ασχοληθείς με κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν. Αν παρόλα αυτά μετά τις δουλειές σου έχεις ακόμα αποθέματα ενέργειας, μια βόλτα από το γυμναστήριο δε θα ήταν κακή ιδέα.
Παρθενος


Οι ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα, με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η με όλους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη μπορεί να σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς και να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας, προκειμένου να απασχοληθείς και να μη βουλιάξεις στις αρνητικές σου σκέψεις. Αν σου μείνει χρόνος, προτίμησε να κάνεις ένα περίπατο ή μια βόλτα, προκειμένου να μην αφήσεις τις φοβίες σου να σε κατακλύσουν.
Ζυγός


Η ενέργεια που νιώθεις σήμερα είναι ένας πολύ καλός λόγος για να δραστηριοποιηθείς σε οποιοδήποτε τομέα χρειάζεται συλλογική εργασία και εθελοντισμό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη θα σου χαρίσει την ικανότητα να καταπλήξεις τα πλήθη και να προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο τις ιδέες σου. Είναι πολύ καλή ημέρα για να αναλάβεις δράση σε συλλόγους ή σωματεία που είσαι μέλος ή ακόμα και να βοηθήσεις κάποιο φίλο/η σου σε κάποια κατασκευή που χρειάζεται.
Σκορπιός


Η καριέρα σου θα είναι η βασική σου προτεραιότητα σήμερα και είσαι αποφασισμένος/η να βάλεις κι εσύ το χέρι σου, προκειμένου να φτάσεις πιο κοντά στην αναγνώριση που ζητάς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη θα σου χαρίσει την ενέργεια που σου χρειάζεται ώστε να καταφέρεις να δουλέψεις σκληρά, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου. Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις είναι οι παρορμητικές ενέργειες στη δουλειά, που μπορεί να σου κοστίσουν.Τοξότης


Η δίψα σου για μάθηση συνεχίζεται και σήμερα, καθώς θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σου χαρίσει ισχυρή θέληση, ώστε να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει τις γνώσεις σου. Δεν είναι καθόλου απίθανο να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας μια ξένη γλώσσα. Αφού το έχεις πάρει απόφαση ότι θέλεις να εξελιχθείς πνευματικά, κάνε το πρώτο βήμα σήμερα κιόλας!
Αιγόκερως


Η σκέψη σου θα γυρίσει πίσω σε καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει, με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεσή σου και να μην έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη θα σε βοηθήσει να "παλέψεις" και να αφήσεις πίσω γεγονότα και ανθρώπους, που σε έχουν επηρεάσει και σου έχουν προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις με τη φόρα που θα πάρεις, είναι μήπως μαζί με τους ανθρώπους που δεν αξίζει να είναι στη ζωή σου, διώξεις και αυτούς που αξίζουν.
Υδροχόος


Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα σε απασχολήσουν πολύ σήμερα, καθώς έχεις μπει στη διαδικασία να αξιολογήσεις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη θα σε βοηθήσει να κάνεις το ξεκαθάρισμα που χρειάζεται, προκειμένου να μείνουν κοντά σου μόνο οι σχέσεις που αξίζουν. Η αυξημένη ενέργειά σου θα σε βοηθήσει να "τρέξεις" θέματα νέων συνεργασιών και συμφωνιών, που μέχρι τώρα βρίσκονται σε στάση αναμονής.
Ιχθύς


Όσες δουλειές δεν τελείωσες εχτές, θα εμφανιστούν στη σημερινή ημέρα και αυτή τη φορά ίσως να μη γίνεται να τις αναβάλλεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σε γεμίζει με υποχρεώσεις και αγγαρείες, αλλά το τρίγωνό της με τον Άρη θα σου χαρίσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεσαι, για να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας. Αν θέλεις "έξτρα κάλυψη", θωράκισε τον οργανισμό σου με σωστή διατροφή και συμπληρώματα βιταμινών.
http://www.e-zwdia.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X