Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πως πάνε τα οικονομικά σας ανάλογα με το ζώδιο σας;
Πως πάνε τα οικονομικά σας ανάλογα με το ζώδιο σας; thumbnail

Πως πάνε τα οικονομικά σας ανάλογα με το ζώδιο σας;

Κριός

Ο Δίας, καθώς αφήνει το ζώδιο σας τον Ιούνιο, δίνει σαφείς εντολές: Προσέχετε για να έχετε! Μην είστε αχάριστοι, γέμισε όσο μπορούσε τις τσέπες σας, έφερε μια ισορροπία στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και τώρα απλά σας ζητά να κάνετε μια καλή διαχείριση των οικονομικών σας.

 

Ταύρος

Ο Δίας στο ζώδιο σας από τις 6 Ιουνίου, φέρνει απίστευτη τύχη στα οικονομικά κι ευκαιρίες προς αξιοποίηση. Οικονομική άνοδο σας περιμένει στο τρίμηνο του καλοκαιριού και αισιόδοξη διάθεση για επενδύσεις και νέες ιδέες που θα έχουν σίγουρα θετική εξέλιξη.

 

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιο σας από τις 23 Ιουνίου έως τις 3 Αυγούστου, φέρνει δράση αλλά και απρόβλεπτα έξοδα. Έξοδα που, όμως, είναι προς όφελος σας, μιας και σας κάνει να επενδύσετε σίγουρα και να προσανατολιστείτε σε νέους τομείς, με αντάλλαγμα το καλό της τσέπης σας.

 

Καρκίνος

Ούτε ευχάριστα, άλλα ούτε και δυσάρεστα τα πράγματα για εσάς τους Καρκίνους, μιας και φαίνεται πως θα είναι μια περίοδος χωρίς ουσιαστικές αλλαγές. Λίγο προσοχή στα έξοδα και τις αλόγιστες σπατάλες και μην φοβάστε τίποτα. Μια περίοδος χωρίς ιδιαίτερο άγχος, που θα σας επιτρέψει να προγραμματίστε ξέγνοιαστα τις διακοπές σας.

 

Λέων

Ο Ερμής που καταφτάνει στο ζώδιο σας στις 3 Ιουλίου και θα κάτσει όλο το μήνα, δε θα πρέπει να τρομάζει τα οικονομικά σας. Υποχρεούστε, βέβαια, να τακτοποιήστε εκκρεμότητες νομικές, να κάνετε διακανονισμούς και να ασχοληθείτε όλο τον Ιούλιο με έγγραφα, υπογραφές και συμβόλαια, είναι, όμως, μια καλή περίοδος να κλείσετε οικονομικά κεφάλαια και να μην ασχοληθείτε ποτέ ξανά με αυτά.

 

Παρθένος

Ο Άρης κάνει τετράγωνο με τον Άρη και σας δημιουργεί μια τάση για σπατάλες. Το διάστημα του καλοκαιριού αποφύγετε, όσο είναι δυνατό αυτό, τις υπερβολές, μην σκέφτεστε μόνο το σήμερα και για το αύριο… έχει ο Θεός, γιατί αν δε μαζευτείτε όσο μπορείτε, θα δυσκολέψετε την ζωή σας αργότερα.

 

Ζυγός

Η πίεση του Κρόνου όλο το καλοκαίρι σας δημιουργεί άγχος στον οικονομικό τομέα, όμως η πίεση που σας ασκεί, σας αναγκάζει να τακτοποιήστε οριστικά υποχρεώσεις που αναβάλλατε συνεχώς. Καταφέρνετε να κλείσετε υποθέσεις που κάθε μήνα σας ταλαιπωρούσαν και δεν σας άφηναν να πάρετε ριζικές αποφάσεις.

 

Σκορπιός

Μέτρια τα οικονομικά σας αυτό το τρίμηνο, δε θα ταλαιπωρηθείτε ιδιαίτερα, μα από την άλλη, αν περιμένετε οικονομική άνεση για περιττά έξοδα εν όψει καλοκαιριού, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι θα πρέπει να ζοριστείτε, αν θέλετε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.

 

Τοξότης

Θετικά είναι για εσάς τα νέα σχετικά με τα οικονομικά σας, με την προϋπόθεση ότι θα κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς με τράπεζες και δημόσιο τομέα. Είναι ένα χρονικό διάστημα που θα δείτε το ταμείο σας να γεμίζει με κινήσεις απλές και καθόλου κουραστικές. Αν σας χρωστούν χρήματα είναι καιρός να τα ζητήσετε χωρίς να ντρέπεστε για αυτό.

 

Αιγόκερως

Με Πλούτωνα στο ζώδιο σας και από την άλλη η αρνητική διέλευση του Κρόνου, σας κάνει να μην ξέρετε που ξοδεύετε τα χρήματα σας κάθε μήνα. Πολλά τα έξοδα αυτό το καλοκαίρι κι όσο μπορείτε, κάνετε οικονομία σε πράγματα που δε σας είναι και τόσο απαραίτητα, προκειμένου να κάνετε τις διακοπές που τόσο έχετε ανάγκη.

 

Υδροχόος

Ο Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει το κριτήριο σας και να σας κάνει να μην υπολογίστε σωστά τα οικονομικά ζητήματα. Ιδιαίτερη προσοχή σε απώλειες, κλοπές και εξαπατήσεις από άτομα που μπορεί στην αρχή να φαίνονται άξια της εμπιστοσύνης σας. Σε καμία περίπτωση, μην επενδύστε σε κάτι νέο αυτό το διάστημα, γιατί θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην τσέπη σας.

 

Ιχθείς

Πολλές νέες ιδέες θα έχετε το διάστημα του καλοκαιριού και είναι μια περίοδος που θα τις υλοποιήστε, έχετε βάλει σκοπό να γεμίστε το πορτοφόλι σας και θα το πετύχετε σίγουρα. Προσοχή μόνο, να μην ανοίξτε πολλά μέτωπα, γιατί δε θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε όλα.Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X