Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Βρετανία: Αποχωρούμε από την ΕΕ αλλά όχι από την Ευρώπη
Βρετανία: Αποχωρούμε από την ΕΕ αλλά όχι από την Ευρώπη thumbnail

Βρετανία: Αποχωρούμε από την ΕΕ αλλά όχι από την Ευρώπη

Η Βρετανία θα επιδιώξει μια μοναδική σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση που θα περιλαμβάνει έλεγχο στην μετανάστευση αλλά επίσης και μια συμφέρουσα συμφωνία για εμπορικές συναλλαγές αγαθών και υπηρεσιών, ανέφερε μια εκπρόσωπος της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

Έπειτα από ένα καλοκαίρι έντονων πολιτικών εξελίξεων, η βρετανίδα πρωθυπουργός κάλεσε σε σύσκεψη για πρώτη φόρα τους ανώτερους υπουργούς της έπειτα από όταν τους ζήτησε να προτείνουν επιλογές για τις μελλοντικές σχέσεις της Βρετανίας με την ΕΕ, έπειτα από την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ένωση.


"Αρκετά μέλη του υπουργικού συμβουλίου έκαναν σαφές ότι αποχωρούμε από την ΕΕ, αλλά όχι από την Ευρώπη, με μια κατηγορηματική άποψη ότι το μοντέλο που επιδιώκουμε είναι μοναδικό για το Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μια έτοιμη λύση", υπογράμμισε η εκπρόσωπος με ανακοίνωση της, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

"Αυτό πρέπει να σημαίνει έλεγχο του αριθμού των ανθρώπων που έρχονται στην Βρετανία από την Ευρώπη, αλλά επίσης μια θετική έκβαση για όσους επιθυμούν να πραγματοποιούν εμπορικές συναλλαγές αγαθών και υπηρεσιών", πρόσθεσε η εκπρόσωπος.
Πηγή: http://www.real.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X