Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Στον Alpha το καταγραφέν υλικό από τoν διαγωνισμό για τις τηλεοπτκές άδειες
Στον Alpha το καταγραφέν υλικό από τoν διαγωνισμό για τις τηλεοπτκές άδειες thumbnail

Στον Alpha το καταγραφέν υλικό από τoν διαγωνισμό για τις τηλεοπτκές άδειες

Εντολή να παραδοθεί το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες στους εκπροσώπους του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, εξέδωσε η Eισαγγελέας Πρωτοδικών, Ροζαλία Λάλλη, κάνοντας δεκτό αίτημα του σταθμού.


Ο Alpha, με εκπρόσωπό του τον Kαθηγητή Πάνο Λαζαράτο, προσέφυγε στην Εισαγγελία, η οποία έκρινε ότι πρέπει "να χορηγηθούν τα αιτηθέντα από τη ΓΓΕΕ, λόγω συντρέχοντος έννομου συμφέροντος αφαιρουμένων των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων".


Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει, ήδη, ζητήσει το υλικό που καταγράφηκε κατά τις 66 ώρες διεξαγωγής του διαγωνισμού, με προσφυγές του στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τη ΓΓΕΕ και την Εισαγγελία Πρωτοδικών.


Σύμφωνα με το αιτιολογικό του, ο σταθμός ζητά τις καταγραφές των καμερών προκειμένου να στηρίξει και να θεμελιώσει τους ισχυρισμούς του "περί αντισυμβατικής συμπεριφοράς" της εταιρείας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, την οποία ο Alpha, όπως αναφέρει στις προσφυγές του, έχει, ήδη, καταγγείλει στα αρμόδια όργανα με στόχο την αποβολή της εταιρείας Σαββίδη "και εξ' αυτού του λόγου την ακύρωση της δημοπρασίας".


 


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ, in.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X