Γεμιστά στο πεντάλεπτο!

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>5 ντομάτες (ώριμες και σφιχτές)</span></li>
<li><span>5 πιπεριές</span></li>
<li><span>2 ξερά κρεμμύδια μεγάλα</span></li>
<li><span>10 κ.σ. ρύζι</span></li>
<li><span>1/2 ματσάκι μαϊντανό</span></li>
<li><span>1/2 ματσάκι δυόσμο</span></li>
<li><span>1 κ.σ. ζάχαρη</span></li>
<li><span>1 φλ. ελαιόλαδο</span></li>
<li><span>αλάτι</span></li>
<li><span>πιπέρι</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>Κόβουμε καπάκι – φέτα από την πιπεριά και αφαιρούμε τους σπόρους και τις μεμβράνες. Αφαιρούμε καπάκι – φέτα  κι από την ντομάτα και με κουτάλι, αδειάζουμε σε μπολ τη ψίχα.</p>
<p>Αφήνουμε τα ζουμιά της ντομάτας και τους σπόρους και βάζουμε στο μπλέντερ τη ψίχα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τ’ αλέθουμε.</p>
<p>Τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το ρύζι (10 κ.σ. όσα είναι και τα λαχανικά μας).</p>
<p>Προσθέτουμε αλάτι – πιπέρι, τα 3/4 φλ. ελαιόλαδο και τη ζάχαρη. Τέλος, ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε τα γεμιστά κατά τα 3/4.</p>
<p>Σκεπάζουμε με καπάκι. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Ψήνουμε για 1 ώρα και 10 λεπτά στους 180 C, στις αντιστάσεις, στην τελευταία σχάρα.</p>
<p>Αν θέλουμε, προσθέτουμε και πατάτες κυδωνάτες.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr">http://www.argiro.gr</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα