Τραγανό φύλλο µε καλοκαιρινά φρούτα!

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>2 ροδάκινα</span></li>
<li><span>2 νεκταρίνια</span></li>
<li><span>2 βανίλιες</span></li>
<li><span>2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη</span></li>
<li><span>2 κ.σ. σταφίδα μαύρη</span></li>
<li><span>1/2 φλ. φρυγανιά</span></li>
<li><span>1 πρέζα κανέλα</span></li>
<li><span>1 πρέζα μοσχοκάρυδο</span></li>
<li><span>6 φύλλα κρούστας</span></li>
<li><span>2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος λιωμένο</span></li>
<li><span>άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα</span></li>
<li><span>παγωτό ή γιαούρτι για το σερβίρισμα</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>Διαλέγουμε φρούτα ώριμα και σφιχτά. Τα πλένουμε, τα σκουπίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες ή σε καρέ. Τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη φρυγανιά, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, τις βανίλιες και τη σταφίδα. Τα ανακατεύουμε καλά. Αν έχει πολλά υγρά το μείγμα, πασπαλίζουμε επιπλέον φρυγανιά.</p>
<p>Απλώνουμε τα φύλλα στον πάγκο εργασίας, τα βουτυρώνουμε ένα ένα καλά και τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο. Τα κόβουμε στη μέση (θα φτιάξουμε δύο ρολά). Ισομοιράζουμε τη γέμιση φρούτων (προσοχή να μην έχει υγρά) και κλείνουμε τα δύο ρολά σε μεγάλη φλογέρα. Βουτυρώνουμε τις ενώσεις.</p>
<p>Τα ακουμπάμε, με την ένωση προς τα κάτω, σε βουτυρωμένη λαμαρίνα. Ψήνουμε στους 180<span>ο</span>C στον αέρα στη μεσαία σχάρα για 25΄, να ροδίσουν. Τα σερβίρουμε με παγωτό ή γιαούρτι και τα πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr">http://www.argiro.gr</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα