Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Τα επενδυτικά τους σχέδια στην Ελλάδα θα παρουσιάσουν στελέχη της Alibaba
Τα επενδυτικά τους σχέδια στην Ελλάδα θα παρουσιάσουν στελέχη της Alibaba thumbnail

Τα επενδυτικά τους σχέδια στην Ελλάδα θα παρουσιάσουν στελέχη της Alibaba

Συνάντηση υψηλόβαθμων στελεχών της κινεζικής εταιρείας Alibaba με τη διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 17:00, στο υπουργείο Εξωτερικών, μετά από πρωτοβουλία του υφυπουργού Εξωτερικών Δ. Μάρδα, παρουσία κυβερνητικών στελεχών.


Η συνάντηση θα γίνει σε συνέχεια των επαφών του κυβερνητικού κλιμακίου κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στην Κίνα, με στόχο την ενημέρωση από πλευράς της Alibaba για τα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας στην ελληνική αγορά, καθώς και τη συνεργασία για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών στην Κίνα και την προσέλκυση σημαντικά μεγαλύτερου αριθμού Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη σημερινή συνάντηση έχουν προσκληθεί και θα παρευρίσκονται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλ. Κουντουρά, ο οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Δ. Λιάκος και ο διευθύνων σύμβουλος του Enterprise Greece Β. Δότσης. Την Alibaba θα εκπροσωπούν οι Rodrigo Cipriani Foresio-Managing Director Alibaba Italy, Spain, Portugal and Greece, Christina Fontana-Senior Manager Business Development Alibaba Group, Yong ZHANG Chief Contents Officer, Holiday Department, Alitrip, Yana GENG, Business Development Manager Ant Financial, AliPay, Albert Antonini Mangia, Marketing Manager Alibaba Group. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου και το μέλος του ΔΣ Γιώργος Φλωράς.


Μετά το πέρας της συνάντησης, τα στελέχη της Alibaba θα παρουσιάσουν τους στόχους και τα επενδυτικά σχέδια τους στις διοικήσεις των επαγγελματικών φορέων, επιμελητηρίων και συνδέσμων της χώρας, σε εκδήλωση που διοργανώνει το ΥΠΕΞ σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.


 


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X