Φιλετάκια κοτόπουλου με κρούστα από γιαούρτι και αρωματικά

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Υλικά για</strong> 4 άτομα<br /><strong>Προετοιμασία </strong>8 λεπτά<br /><strong>Αναμονή </strong>10 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>30 λεπτά</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-4 φιλέτα κοτόπουλου (στήθος, 800 γρ. περίπου)<br />-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο<br />-1 κουτ. γλυκού πάπρικα<br />-1 κουτ. γλυκού κόλιαντρο τριμμένο<br />-200 γρ. γιαούρτι<br />-3 ντομάτες μέτριες ψιλοκομμένες<br />-1 κουτ. σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο<br />-4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα<br />-2 κουτ. σούπας balsamico<br />-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο<br />-2 παξιμάδια κρίθινα θρυμματισμένα<br />-αλάτι, πιπέρι</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Πλένουμε και σκουπίζουμε τα φιλέτα και τα τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος. Xτυπάμε στο multi το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, την πάπρικα και το κόλιαντρο, περιχύνουμε με το μείγμα το κοτόπουλο και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 10 λεπτά τουλάχιστον. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Ανακατεύουμε καλά σε μπολ τις ντομάτες, τον βασιλικό, τα κρεμμυδάκια, το balsamico, το σκόρδο και τα παξιμάδια. Mοιράζουμε το μείγμα παξιμαδιού πάνω σε κάθε φιλέτο και ψήνουμε για 20-30 λεπτά περίπου, μέχρι να γίνει τραγανή η κρούστα.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr">http://www.thecookbook.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα