Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Στις 2 Νοεμβρίου από την αρχή η δίκη Μαντέλη
Στις 2 Νοεμβρίου από την αρχή η δίκη Μαντέλη thumbnail

Στις 2 Νοεμβρίου από την αρχή η δίκη Μαντέλη

Στις 2 Νοεμβρίου προσδιορίστηκε να ξεκινήσει εκ νέου η δίκη του πρώην υπουργού Μεταφορών, Τάσου Μαντέλη, για την υπόθεση δωροδοκίας του από τη Siemens.


Η αναβολή της εκδίκασης, που βρισκόταν στο τελικό στάδιο, αποφασίστηκε λόγω του θανάτου, το καλοκαίρι, του Προέδρου του δικαστηρίου Αγγελή Τριαντόπουλου για την αναπλήρωση του οποίου στην Έδρα δεν είχε γίνει πρόβλεψη. Έτσι, η δίκη που είχε συμπληρώσει περισσότερα από τρία χρόνια διεξαγωγής πλέον θα αρχίσει από την αρχή.


Ο πρώην υπουργός λογοδοτεί με άλλους τέσσερις κατηγορουμένους για ποσό 230.000 ευρώ που είχε λάβει σε δύο δόσεις από τη μητρική Siemens, ποσό το οποίο κατά τη δικογραφία σχετίζεται με τη σύμβαση 8002 μεταξύ του ΟΤΕ και της γερμανικής εταιρείας.


Ο κ. Μαντέλης από την αρχή αρνείται πως δωροδοκήθηκε ως υπουργός που χειρίστηκε την επίμαχη σύμβαση και υποστηρίζει πως το ποσό αποτελούσε χορηγία της Siemens για την προεκλογική του εκστρατεία.


 


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X