Υγιεινά nuggets κοτόπουλου

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Υλικά για</strong> 6 παιδιά<br /><strong>Προετοιμασία </strong>20 λεπτά<br /><strong>Αναμονή </strong>30 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>30 λεπτά</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-500 γρ. φιλέτο κοτόπουλου<br />-2 αβγά<br />-2 κουτ. σούπας ξινόγαλα<br />-3 φλιτζάνια κορν φλέικς άγλυκα<br />-πιπέρι</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές. Χτυπάμε τα αβγά με το ξινόγαλα. Κόβουμε ελαφρά στο μιξεράκι τα κορν φλέικς (να μην γίνουν σκόνη), μεταφέρουμε σε άλλο μπολ και προσθέτουμε το πιπέρι. Βουτάμε τις μπουκιές κοτόπουλου μία προς μία στο μείγμα του αβγού και μετά στο μπολ με τα κορν φλέικς. Μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο και τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ψήνουμε τα nuggets για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr">http://www.thecookbook.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα