Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Θ. Αμπατζόγλου: «Ανοικτό το θέμα για τον ΟΑΕΔ»
Την πεποίθηση ότι θα εφαρμοστεί τελικά το πρόγραμμα των υπουργείων Εργασίας και Ανάπτυξης για τη στήριξη 400χιλιάδων οικογενειών χωρίς κανέναν εργαζόμενο, εξέφρασε στον Βήμα FM ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Θ. Αμπατζόγλου. Ο κ. Αμπατζόγλου παραδέχτηκε ότι υπάρχει εμπλοκή από πλευράς Κομισιόν η οποία προειδοποιεί ότι είναι ασύμβατη η χρηματοδότηση του προγράμματος από το ΕΣΠΑ. Ο Επίτροπος Απασχόλησης, Λάζλο Αντόρ, δήλωσε πάντως πως η Κομισιόν θα εξετάσει τις δυνατότητες υποστήριξης προγράμματος κοινωνικής εργασίας, με πιθανή πηγή χρηματοδότησης το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ για το καυτό θέμα της ανεργίας που έφθασε στο 27%, είπε ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν προγράμματα για 75.000 θέσεις εργασίας για νέους το 2014. Επίσης είπε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν λύσεις τόσο για τα προγράμματα της Εργατικής Κατοικίας που έχουν παγώσει όσο και για τα προγράμματα Κοινωνικού τουρισμού τα οποία ξεκινούν και πάλι.

Θ. Αμπατζόγλου: «Ανοικτό το θέμα για τον ΟΑΕΔ»

Την πεποίθηση ότι θα εφαρμοστεί τελικά το πρόγραμμα των υπουργείων Εργασίας και Ανάπτυξης για τη στήριξη 400χιλιάδων οικογενειών χωρίς κανέναν εργαζόμενο, εξέφρασε στον Βήμα FM ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Θ. Αμπατζόγλου.

Ο κ. Αμπατζόγλου παραδέχτηκε ότι υπάρχει εμπλοκή από πλευράς Κομισιόν η οποία προειδοποιεί ότι είναι ασύμβατη η χρηματοδότηση του προγράμματος από το ΕΣΠΑ. Ο Επίτροπος Απασχόλησης, Λάζλο Αντόρ, δήλωσε πάντως πως η Κομισιόν θα εξετάσει τις δυνατότητες υποστήριξης προγράμματος κοινωνικής εργασίας, με πιθανή πηγή χρηματοδότησης το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ για το καυτό θέμα της ανεργίας που έφθασε στο 27%, είπε ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν προγράμματα για 75.000 θέσεις εργασίας για νέους το 2014.

Επίσης είπε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν λύσεις τόσο για τα προγράμματα της Εργατικής Κατοικίας που έχουν παγώσει όσο και για τα προγράμματα Κοινωνικού τουρισμού τα οποία ξεκινούν και πάλι.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X