Λουκάνικα με μουστάρδα στο τηγάνι!

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Υλικά για</strong> 6 άτομα<br /><strong>Προετοιμασία </strong>5 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>10 λεπτά  </p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-2 λουκάνικα με πράσο και πορτοκάλι<br />-2 κουτ. σούπας λάδι<br />-3 κουτ. σούπας μουστάρδα με μέλι<br />-1/2 ποτήρι κρασί λευκό<br />-πιπέρι φρεσκοτριμμένο</p>
<p> </p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρές φέτες και τις τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με το λάδι για 7 λεπτά περίπου. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε μέχρι να γλασαριστεί, προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr">http://www.thecookbook.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα