Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Περιζήτητος Μανωλάς, εν αναμονή Κάνιο-Μοδέστο
Η Μαρσέιγ προστίθεται στις ομάδες που έχουν στο μεταγραφικό πλάνο τους τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων του εξωτερικού όπως της Σάλκε και της Μονακό. Στη Γαλλία εξακολουθούν να θεωρούν σίγουρο ότι η Μονακό θα κάνει πρόταση για τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού, ενώ βάζουν στο παιχνίδι και την Μαρσέιγ με ένα σενάριο παραχώρησης του Ενκούλου στη Μονακό και τον Μανωλά στη θέση του. Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Περιζήτητος Μανωλάς, εν αναμονή Κάνιο-Μοδέστο

Η Μαρσέιγ προστίθεται στις ομάδες που έχουν στο μεταγραφικό πλάνο τους τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων του εξωτερικού όπως της Σάλκε και της Μονακό.

Στη Γαλλία εξακολουθούν να θεωρούν σίγουρο ότι η Μονακό θα κάνει πρόταση για τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού, ενώ βάζουν στο παιχνίδι και την Μαρσέιγ με ένα σενάριο παραχώρησης του Ενκούλου στη Μονακό και τον Μανωλά στη θέση του.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X