Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η εγκυμοσύνη είναι ήδη εμφανής!
Μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Νίκου Αναδιώτη, Βασιλικής Σταματοπούλου, οι δυο τους διασκέδασαν σε γνωστό μαγαζί και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί. Αν και ακόμα η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η φουσκωμένη κοιλίτσα της είναι ήδη εμφανής. Ο ηθοποιός παλιότερα είχε άλλωσε παραδεχτεί στο yupiii.gr την εγκυμοσύνη της Βαιλικής: "Ναι, ισχύει η Βασιλική είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα γίνουμε γονείς! σχολίασε αρχικά, ενώ μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό του συνέχισε: Τι να πω...Τα συναισθήματα είναι πολλά και έντονα. Νιώθω πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος που θα γίνω μπαμπάς και εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Η εγκυμοσύνη είναι ήδη εμφανής!

Μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Νίκου Αναδιώτη, Βασιλικής Σταματοπούλου, οι δυο τους διασκέδασαν σε γνωστό μαγαζί και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί. Αν και ακόμα η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η φουσκωμένη κοιλίτσα της είναι ήδη εμφανής.

Ο ηθοποιός παλιότερα είχε άλλωσε παραδεχτεί στο yupiii.gr την εγκυμοσύνη της Βαιλικής: «Ναι, ισχύει η Βασιλική είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα γίνουμε γονείς!” σχολίασε αρχικά, ενώ μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό του συνέχισε: “Τι να πω…Τα συναισθήματα είναι πολλά και έντονα. Νιώθω πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος που θα γίνω μπαμπάς και εύχομαι να πάνε όλα καλά!”

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X