Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η εγκυμοσύνη είναι ήδη εμφανής!
Μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Νίκου Αναδιώτη, Βασιλικής Σταματοπούλου, οι δυο τους διασκέδασαν σε γνωστό μαγαζί και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί. Αν και ακόμα η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η φουσκωμένη κοιλίτσα της είναι ήδη εμφανής. Ο ηθοποιός παλιότερα είχε άλλωσε παραδεχτεί στο yupiii.gr την εγκυμοσύνη της Βαιλικής: "Ναι, ισχύει η Βασιλική είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα γίνουμε γονείς! σχολίασε αρχικά, ενώ μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό του συνέχισε: Τι να πω...Τα συναισθήματα είναι πολλά και έντονα. Νιώθω πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος που θα γίνω μπαμπάς και εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Η εγκυμοσύνη είναι ήδη εμφανής!

Μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Νίκου Αναδιώτη, Βασιλικής Σταματοπούλου, οι δυο τους διασκέδασαν σε γνωστό μαγαζί και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί. Αν και ακόμα η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η φουσκωμένη κοιλίτσα της είναι ήδη εμφανής.

Ο ηθοποιός παλιότερα είχε άλλωσε παραδεχτεί στο yupiii.gr την εγκυμοσύνη της Βαιλικής: «Ναι, ισχύει η Βασιλική είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα γίνουμε γονείς!” σχολίασε αρχικά, ενώ μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό του συνέχισε: “Τι να πω…Τα συναισθήματα είναι πολλά και έντονα. Νιώθω πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος που θα γίνω μπαμπάς και εύχομαι να πάνε όλα καλά!”

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X