Τσίλι κον κάρνε!

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Υλικά για </strong>4 άτομα</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο<br />-1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο<br />-500 γρ. μπριζόλα μοσχαρίσια κόντρα, χωρίς κόκαλο, ψιλοκομμένη<br />-8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο<br />-2 φλιτζάνια νερό<br />-1/4 κουτ. γλυκού γαρίφαλα ολόκληρα<br />-2 κουτ. σούπας κύμινο<br />-1 κουτ. γλυκού κόλιαντρο τριμμένο<br />-2 κουτ. σούπας chili powder<br />-2 κουτ. γλυκού αλάτι χοντρό<br />-1 κουτ. γλυκού πιπέρι κόκκινο καυτερό<br />-8 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ<br />-2 κουτ. γλυκού ζάχαρη μαύρη<br />-4 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα<br />-400 γρ. φασόλια κόκκινα βρασμένα<br />-1 λίτρο ζωμό μοσχαρίσιο<br />-100 γρ. cheddar τριμμένο<br />-1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Σοτάρουμε τον κιμά με το λάδι σε μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά περίπου. Bάζουμε το ψιλοκομμένο κρέας και το σκόρδο, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το νερό και το αφήνουμε να πάρει βράση. Pίχνουμε τα μπαχαρικά και το αλάτι, και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Βάζουμε τον ντοματοπελτέ και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και βράζουμε για 30 ακόμη λεπτά. Tελειώνουμε με τα φασόλια, τον ζωμό του μοσχαριού και τον μαϊντανό συνεχίζοντας το μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Στο σερβίρισμα, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr">http://www.thecookbook.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα