Ο Ιρακινός που κατακτά το Ίντερνετ!

Περισσότερες από 1 εκατομμύριο επισκέψεις έχει το online φωτογραφικό άλμπουμ του Ιρακινού που αυτοχρίζεται ο πιο όμορφος άνδρας του πλανήτη!

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα του 18χρονου νεαρού και τα φωτεινά ανοιχτογάλαζα μάτια του “ανάγκασε” το Reddit να του δώσει το υποκοριστικό “ο βασιλιάς της ομορφιάς”. Ελάχιστα είναι γνωστά για τον Ιρακινό, αλλά θεωρείται ότι είναι φοιτητής Ιατρικής στη Λευκορωσία, μιλάει Αραβικά, Αγγλικά, Ρωσικά και Γαλλικά και έχει πάθος με το μόντελινγκ. Μάλιστα, σε σελίδα του στο Facebook έχει αναρτήσει περισσότερες από 400 φωτογραφίες του ενώ έχει ονοματίσει τα άλμπουμ του “το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο’ και “πολύ καυτός”.

Και παρά την ενασχόλησή του ως μοντέλο, εκείνος επιμένει ότι προτιμά την Ιατρική από το να ποζάρει και τονίζει ότι αποφάσισε να αναβάλλει για λίγο καιρό τις προσφορές εργασίας ως μοντέλου. Βέβαια, δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες του με δια΄φορα ρούχα και sexy look γράφοντας στο Facebook ότι πλέον είναι “διεθνής αστέρας”. Οαρλα το μυστήριο πυο κυριαρχεί γύρω από το πρόσωπό του, ο ίδιος γράφει ότι είναι… πλανήτης και οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι όρος για το ‘όμορφος”.

ΠΗΓΗ: THE WEEK

Σχετικά άρθρα