Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Εκδότης αποζημίωσε τη σύζυγο του και την ξαναπροσέλαβε με ΔΠΥ
Εκδότης αποζημίωσε τη σύζυγο του και την ξαναπροσέλαβε με ΔΠΥ thumbnail

Εκδότης αποζημίωσε τη σύζυγο του και την ξαναπροσέλαβε με ΔΠΥ

Όπως πληροφορείται το enimerosi24.gr «Εκδότης ιστορικού οργανισμού υπό κατάρρευση… Αφού όταν οι τράπεζες σταμάτησαν να χορηγούν δάνεια με εγγύηση (φρέσκο) αέρα… Δεν είχε λόγο να προσπαθεί… Με απλήρωτους εργαζόμενους παραπάνω από τρεις μήνες… Και με προοπτικές κάτι περισσότερο από αβέβαιες… Αποφάσισε να σώσει ό,τι σώζεται… Ξεκινώντας όπως κάθε σωστός οικογενειάρχης από τη σύζυγο του… Φροντίζοντας εγκαίρως, στις αρχές δηλαδή του τρέχοντος έτους που ακόμη υπήρχαν κάτι ψιλά στα ταμεία… Να την απολύσει και να την αποζημιώσει (με το παραπάνω)… Για να μη γίνει κάνα ξαφνικό μπραφ και χάσει την εξαψήφια αποζημίωση της! Και επειδή οι υπηρεσίες της ήταν πολύτιμες, την ξαναπροσέλαβε με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών!


Λέγεται ότι η εν λόγω μέθοδος ακολουθήθηκε και για δυο ακόμη πολύτιμες συνεργάτιδες, η μια με θητεία στο λογιστήριο και η άλλη στην εμπορική διεύθυνση.


Μαθαίνουμε ότι στον κλειστό κύκλο των ευνοουμένων ανήκει και γνωστός αρθρογράφος με μακρά θητεία στη χειραγώγηση της κοινής γνώμης που φρόντισε το αφεντικό να τον προστατεύσει βλέποντας αυτό που έρχεται και οι άλλοι αγνοούσαν… Κι έτσι στις αρχές του χρόνου συμφώνησαν να πάρει την αποζημίωση του και να συνεχίσει να εργάζεται με το γνωστό μπλοκάκι!


Μάλιστα επειδή από νωρίς είχε περάσει το κατώφλι του συγκροτήματος και άσπρισαν τα μαλλιά του… Η αποζημίωση ήταν τερατώδης! Εξαψήφια, κοντά στο μισό εκατομμύριο!


Για τους υπόλοιπους, την πλέμπα δηλαδή, που παρακαλάει για να πάρει – προσοχή, όχι όλη, αλλά μέρος της αποζημίωσης και να τους αδειάσει τη γωνιά, δεν υπάρχει τσακιστό ευρώ!


Με αυτές τις αντιλήψεις και τις συμπεριφορές βρίσκονται αντιμέτωποι δεκάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι περίπου τέσσερις μήνες… Ελπίζοντας σήμερα ότι θα αποσπάσουν μια δέσμευση για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.» 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X