Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νταγκεστάν: Επίθεση αυτοκτονίας από «μαύρη χήρα»
Μία γυναίκα καμικάζι σκοτώθηκε και 18 άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησε σήμερα με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην ρωσική επαρχία Νταγκεστάν, όπως μετέδωσαν τα ρωσικά ΜΜΕ.Το Νταγκεστάν - μία κυρίως μουσουλμανική περιοχή μεταξύ της Τσετσενίας και της Κασπίας Θάλασσας - έχει μετατραπεί στην πιο βίαιη επαρχία του Βόρειου Καυκάσου, όπου δραστηριοποιούνται ένοπλοι ισλαμιστές.Η βόμβα πυροδοτήθηκε όταν η αστυνομία σταμάτησε το όχημα που οδηγούσε η γυναίκα για να ελέγξει τα έγγραφά της, περίπου 100 μέτρα από το τοπικό υπουργείο Δημοσίας Τάξεως στο κέντρο της πρωτεύουσας της ρωσικής επαρχίας Μαχατσκάλα.Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το μοναδικό θύμα είναι η γυναίκα καμικάζι, πρώην σύζυγος δύο ένοπλων ισλαμιστών. Οι επιθέσεις αυτοκτονίας από γυναίκες είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην περιοχή. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για τις αποκαλούμενες "μαύρες χήρες

Νταγκεστάν: Επίθεση αυτοκτονίας από «μαύρη χήρα»

Μία γυναίκα καμικάζι σκοτώθηκε και 18 άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησε σήμερα με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην ρωσική επαρχία Νταγκεστάν, όπως μετέδωσαν τα ρωσικά ΜΜΕ.

Το Νταγκεστάν – μία κυρίως μουσουλμανική περιοχή μεταξύ της Τσετσενίας και της Κασπίας Θάλασσας – έχει μετατραπεί στην πιο βίαιη επαρχία του Βόρειου Καυκάσου, όπου δραστηριοποιούνται ένοπλοι ισλαμιστές.

Η βόμβα πυροδοτήθηκε όταν η αστυνομία σταμάτησε το όχημα που οδηγούσε η γυναίκα για να ελέγξει τα έγγραφά της, περίπου 100 μέτρα από το τοπικό υπουργείο Δημοσίας Τάξεως στο κέντρο της πρωτεύουσας της ρωσικής επαρχίας Μαχατσκάλα.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το μοναδικό θύμα είναι η γυναίκα καμικάζι, πρώην σύζυγος δύο ένοπλων ισλαμιστών.

Οι επιθέσεις αυτοκτονίας από γυναίκες είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην περιοχή. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για τις αποκαλούμενες «μαύρες χήρες

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X