Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πακιστάν: Έξι αστυνομικοί σκοτώθηκαν από επίθεση ενόπλων
Τουλάχιστον 6 αστυνομικοί σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν από επίθεση ενόπλων στο βορειοδυτικό Πακιστάν, δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι. Τα οχήματα στα οποία επέβαιναν οι αστυνομικοί αποτέλεσαν στόχο ρουκετών στη περιοχή Ματάνι, η οποία βρίσκεται νότια της Πεσαβάρ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Χάιμπερ Παχτούνκουα.Ο στόχος της επίθεσης ήταν ο επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής Κόχατ, Ντιλαουάρ Μπανγκάς, ο οποίος τραυματίστηκε από την επίθεση, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, σημείωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Σακίλ Άχμαντ."Έξι αστυνομικοί σκοτώθηκαν και ο επικεφαλής της αστυνομίας και ο οδηγός του τραυματίστηκαν από την επίθεση αυτή", πρόσθεσε ο Άχμαντ. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτή. Ωστόσο πολύ συχνά στρατιώτες, αλλά και άμαχοι στην περιοχή αποτελούν στόχο επιθέσεων των Ταλιμπάν.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πακιστάν: Έξι αστυνομικοί σκοτώθηκαν από επίθεση ενόπλων

Τουλάχιστον 6 αστυνομικοί σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν από επίθεση ενόπλων στο βορειοδυτικό Πακιστάν, δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

Τα οχήματα στα οποία επέβαιναν οι αστυνομικοί αποτέλεσαν στόχο ρουκετών στη περιοχή Ματάνι, η οποία βρίσκεται νότια της Πεσαβάρ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Χάιμπερ Παχτούνκουα.

Ο στόχος της επίθεσης ήταν ο επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής Κόχατ, Ντιλαουάρ Μπανγκάς, ο οποίος τραυματίστηκε από την επίθεση, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, σημείωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Σακίλ Άχμαντ.

«Έξι αστυνομικοί σκοτώθηκαν και ο επικεφαλής της αστυνομίας και ο οδηγός του τραυματίστηκαν από την επίθεση αυτή», πρόσθεσε ο Άχμαντ.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτή. Ωστόσο πολύ συχνά στρατιώτες, αλλά και άμαχοι στην περιοχή αποτελούν στόχο επιθέσεων των Ταλιμπάν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X