Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μαρινάκης-Καλπάκη: Αγκαλιασμένοι με θέα την θάλασσα
Το ζευγάρι όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό Hello, βρέθηκε στην Βουλιαγμένη και συγκεκριμένα σε γνωστό στέκι της περιοχής με θέα την θάλασσα και εκεί απόλαυσε τον ποτό του.Ιδιαίτερα ρομαντικές στιγμές για τους δυο τους που ήταν συνεχώς αγκαλιασμένοι και δεν σταμάτησαν να μιλούν μεταξύ τους και να γελούν.Είναι ήδη έξι χρόνια μαζί και δεν έχουν κρύψει ποτέ πως κάποια στιγμή θα ήθελαν πολύ να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Βέβαια από τότε που η Χρύσα μετακόμισε στην Αθήνα, το ζευγάρι ζει σαν παντρεμένο κάτω από την ίδια στέγη.

Μαρινάκης-Καλπάκη: Αγκαλιασμένοι με θέα την θάλασσα

Το ζευγάρι όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό Hello, βρέθηκε στην Βουλιαγμένη και συγκεκριμένα σε γνωστό στέκι της περιοχής με θέα την θάλασσα και εκεί απόλαυσε τον ποτό του.

Ιδιαίτερα ρομαντικές στιγμές για τους δυο τους που ήταν συνεχώς αγκαλιασμένοι και δεν σταμάτησαν να μιλούν μεταξύ τους και να γελούν.

Είναι ήδη έξι χρόνια μαζί και δεν έχουν κρύψει ποτέ πως κάποια στιγμή θα ήθελαν πολύ να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Βέβαια από τότε που η Χρύσα μετακόμισε στην Αθήνα, το ζευγάρι ζει σαν παντρεμένο κάτω από την ίδια στέγη.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X