Η ομπρέλα που δεν πρόκειται να σας προδώσει ποτέ

Ο Stephen Collier δημιούργησε την Rainshader που επιδιώκει να γίνει η επόμενη γενιά στις ομπρέλες. Έλαβε την έμπνευσή του από τα κράνη μοτοσικλέτας, που προστατεύουν τους αναβάτες, χωρίς να κρύβουν το οπτικό τους πεδίο.

Η Rainshader δοκιμάστηκε και κατάφερε να αντέξει σε ανέμους μέχρι και 40 μίλια ανά ώρα, γεγονός που ίσως την κάνει την τελευταία ομπρέλα που θα χρειαστεί να αγοράσει κανείς, αφού είναι κατά κάποιο τρόπο άφθαρτη.

Σε συνεργασία με τους εμπειρογνώμονες του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Καινοτομία Προϊόντων και Υπηρεσιών στο Πανεπιστήμιο του Warwick, ο Collier σχεδίασε το Rainshader, ώστε να διοχετεύει τη βροχή προς το εμπρός ή το πίσω μέρος της ομπρέλας και όχι προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως ο κλασσικός σχεδιασμός.

Με δεδομένο μάλιστα, πως ο αδιάβροχος θόλος καλύπτει τον χρήστη μέχρι και κάτω από τους ώμους του, υπάρχει μικρότερη πιθανότητα να γίνει κανείς εντελώς μούσκεμα.

Επιπλέον, η Rainshader είναι κατασκευασμένη από ίνες γυαλιού, αντί για μέταλλο, πράγμα που σημαίνει ελαχιστοποίηση του κινδύνου να μετατραπείτε σε κινητό αλεξικέραυνο όταν περιφέρεστε έξω σε μία καταιγίδα. Η νέα ομπρέλα θα κοστίζει 40 ευρώ, τιμή που αν και αρκετά υψηλή για τα δεδομένα της αγοράς, δεν είναι σε καμία περίπτωση απαγορευτική.

Σχετικά άρθρα