Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στη ΔΗΜΑΡ ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Οικονόμου
Την προσχώρησή του στην Δημοκρατική Αριστερά, ανακοίνωσε και επισήμως από τα Γιάννενα ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου. Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, ο κ.Οικονόμου έχασε με μικρή διαφορά από τον Μιχάλη Κασσή την έδρα, ενώ στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου ήταν δεύτερος στη λίστα με το ΠΑΣΟΚ. Αμέσως μετά όμως, αποστασιοποιήθηκε από την Ιπποκράτους και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, και άρχισε να έχει επαφές με τη ΔΗΜΑΡ. Αυτές εντατικοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα χθες, όταν στο περιθώριο ομιλίας του στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο Φώτης Κουβέλης φέρεται να του είπε πως "σε χρειάζεται ο αριστερός και δημοκρατικός χώρος

Στη ΔΗΜΑΡ ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Οικονόμου

Την προσχώρησή του στην Δημοκρατική Αριστερά, ανακοίνωσε και επισήμως από τα Γιάννενα ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, ο κ.Οικονόμου έχασε με μικρή διαφορά από τον Μιχάλη Κασσή την έδρα, ενώ στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου ήταν δεύτερος στη λίστα με το ΠΑΣΟΚ. Αμέσως μετά όμως, αποστασιοποιήθηκε από την Ιπποκράτους και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, και άρχισε να έχει επαφές με τη ΔΗΜΑΡ.

Αυτές εντατικοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα χθες, όταν στο περιθώριο ομιλίας του στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο Φώτης Κουβέλης φέρεται να του είπε πως «σε χρειάζεται ο αριστερός και δημοκρατικός χώρος

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X