Φαρφάλες με σκόρδο και βινεγκρέτ φρέσκιας ντομάτας!

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Προετοιμασία </strong>5 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>8 λεπτά<br /><strong>Υλικά για</strong> 4 άτομα</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-500 γρ. φαρφάλες<br />-1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη<br /><strong>Για τη βινεγκρέτ ντομάτας</strong><br />-3 ντομάτες μέτριες ώριμες τριμμένες (χωρίς τα σπόρια και τη φλούδα)<br />-1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο<br />-2 κουτ. σούπας μπαλσάμικο<br />-1/2 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού φρέσκα<br />-1/3 φλιτζάνι φύλλα δυόσμου φρέσκα<br />-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες<br />-αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Αναμειγνύουμε σε μπολ τις ντομάτες με το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον βασιλικό, τον δυόσμο και αλατοπίπερο. Αφήνουμε το μείγμα στην άκρη. Βράζουμε τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και στραγγίζουμε. Σερβίρουμε σε πιατέλα, περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ ντομάτας<br />και πασπαλίζουμε με την τριμμένη φέτα.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr/">http://www.thecookbook.gr/</a></p>

Σχετικά άρθρα