Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Philip Seymour Hoffman
Δεν ήταν κρυφό ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν χρήστης ναρκωτικών... Ωστόσο, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει τα είχε κόψει εδώ και 23 χρόνια, όταν πριν από έναν χρόνο ολίσθησε... ξανά. Ο Philip Seymour Hoffman παραδέχθηκε ότι πριν από έναν χρόνο ξανάρχισε τις κακές συνήθειες παίρνοντας με τις χούφτες τα παυσίπονα για να φθάσει μέχρι και τη χρήση ηρωίνης.Όταν αντιλήφθηκε ότι πήρε την κάτω βόλτα, εμφανίστηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης και ζήτησε την εισαγωγή του ώστε να ακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης, το οποίο διήρκεσε δέκα ημέρες. Ο ηθοποιός ευχαριστεί την οικογένειά του και φίλυος που τον στήριξαν σ' αυτήν τη δύσκολη περίοδο, ενώ πλέον επέστρεψε δριμύτερος στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις καθώς αυτό το διάστημα γυρίζει τη νέα του ταινία στην Ευρώπη.Ο Hoffman είναι παντρεμένος με την ενδυματολόγο Mimi O'Donnell, την οποία γνώρισε το 1999 στα γυρίσματα ταινίας κι έχουν μαζί τρία παιδιά, τον δεκάχρονο Cooper, την εξάχρονη Tallulah και την τετράχρονη Willa.ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Philip Seymour Hoffman

Δεν ήταν κρυφό ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν χρήστης ναρκωτικών… Ωστόσο, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει τα είχε κόψει εδώ και 23 χρόνια, όταν πριν από έναν χρόνο ολίσθησε… ξανά. Ο Philip Seymour Hoffman παραδέχθηκε ότι πριν από έναν χρόνο ξανάρχισε τις κακές συνήθειες παίρνοντας με τις χούφτες τα παυσίπονα για να φθάσει μέχρι και τη χρήση ηρωίνης.

Όταν αντιλήφθηκε ότι πήρε την κάτω βόλτα, εμφανίστηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης και ζήτησε την εισαγωγή του ώστε να ακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης, το οποίο διήρκεσε δέκα ημέρες. Ο ηθοποιός ευχαριστεί την οικογένειά του και φίλυος που τον στήριξαν σ’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο, ενώ πλέον επέστρεψε δριμύτερος στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις καθώς αυτό το διάστημα γυρίζει τη νέα του ταινία στην Ευρώπη.

Ο Hoffman είναι παντρεμένος με την ενδυματολόγο Mimi O’Donnell, την οποία γνώρισε το 1999 στα γυρίσματα ταινίας κι έχουν μαζί τρία παιδιά, τον δεκάχρονο Cooper, την εξάχρονη Tallulah και την τετράχρονη Willa.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X