Γιατί η Paris Jackson έκοψε τις φλέβες της;

Λίγες εβδομάδες πριν από την τέταρτη επέτειο του θανάτου του πατέρα της Michael Jackson, η έφηβη Paris επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή είχε πάρει και υπερβολική δόση φαρμάκων. Οι φήμες τη φέρουν καταβεβλημένη από μελαγχολία για την απώλεια του πατέρα της, όπως τόνισε φίλος της οικογένειας.

Επιπλέον, βρίσκεται στο μέσο εξεταστικής περιόδου στο σχολείο, ενώ στο τέλος του μήνα θα καταθέσει στην πολύκροτη δίκη της οικογένειας κατά του διοργανωτή των συναυλιών του αείμνηστου Μichael Jackson, τον οποίο η έφηβη μοναχοκόρη του βασιλιά της pop θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του πατέρα της. Επιπλέον, λέγεται ότι η νεαρή αναστατώθηκε ιδιαίτερα επειδή δεν της επετράπη να πάει σε συναυλία του Marilyn Manson.

Όπως είπε η μητέρα της Debbie Rowe: “Η Paris περνά δύσκολα και της συμβαίνουν πολλά τελευταία”. Η γυναίκα έδωσε κατάθεση στην αστυνομία για την απόπειρα αυτοκτονίας της Paris. Πηγή ανέφερε ότι εκλήθη ασθενοφόρο στη 1.27 τα ξημερώματα (ώρα Λος Άντζελες) χθες σχετικά με υπερβολική δόση.

Η Paris μεταφέρθηκε με φορείο στις 2 τα ξημερώματα και το ασθενοφόρο τη μετέφερε στο κοντινότερο νοσοκομείο. Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, πηγή που σχετίζεται με την κλήση άμεσης ανάγκης ανέφερε ότι υπήρχαν πολλαπλά κοψίματα στους καρπούς του θύματος. “Ωστόσο, πηγή τόνισε στη New York Daily News ότι τώρα η νεαρή είναι καλά.

Σε ανακοίνωσή της, μέσω του δικηγόρου της, Eric George, η γιαγιά της Katherine, 83 ετών, τονίζει ότι “η Paris είναι καλά και δέχεται την κατάλληλη ιατρική φροντίδα. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της”, τονίζει στην ανακοίνωσή της.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL, NEW YORK DAILY NEWS

Σχετικά άρθρα