Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / H Cosmote δίνει 51 υποτροφίες ύψους €770.000 σε πρωτοετείς φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες
H Cosmote δίνει 51 υποτροφίες ύψους €770.000 σε πρωτοετείς φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες thumbnail

H Cosmote δίνει 51 υποτροφίες ύψους €770.000 σε πρωτοετείς φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες

Ούτε μία ούτε δύο αλλά 51 υποτροφίες συνολικού ύψους 770.000 ευρώ θα δοθούν σε πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες από την COSMOTE για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Η COSMOTE στέκεται έτσι για 15η συνεχή χρονιά δίπλα στους νέους ανθρώπους της Ελλάδας, που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, θέλουν να σπουδάσουν. Κάνε λοιπόν την αίτηση σου μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. 


Τι περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE 2016-2017  • 50 υποτροφίες ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000€)[1] η καθεμία για πρωτοετείς φοιτητές όλων των σχολών και

  • 1 υποτροφία "Ζαχαρίας Πιπερίδης" ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€)¹ για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.cosmote-scholarships.gr, έως τις 17 Οκτωβρίου 2016.
Ποιο είναι το βασικό κριτήριο; 


Απαραίτητη προϋπόθεση για να διεκδικήσεις κι εσύ μια υποτροφία στο Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE, είναι η εισαγωγή μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων σε πανεπιστήμια της ανώτατης εκπαίδευσης, με μόρια εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τουλάχιστον δεκαέξι χιλιάδες (16.000). Τους όρους, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα θα τους βρεις στην αναλυτική προκήρυξη, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα των Υποτροφιών. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: "Δεκαπέντε χρόνια τώρα, μέσα από τις Υποτροφίες μας, στηρίζουμε νέους ανθρώπους που αποδεικνύουν ότι οι δυσκολίες δεν τους καταβάλλουν, αντίθετα τους πεισμώνουν να κυνηγήσουν τη γνώση, την πρόοδο και την προσωπική ανάπτυξη. Κάθε χρόνο, αυτά τα παιδιά, με τη στάση ζωής και την πορεία τους, μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον."


Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE εντάσσεται στις δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ. Στα 15 χρόνια του θεσμού έχουν απονεμηθεί συνολικά 530 υποτροφίες, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 3,6 εκατ. ευρώ. 


 

1Νόμιμοι φόροι, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη της κάθε υποτροφίας, θα βαρύνει τον κάθε ένα δικαιούχο αυτής ξεχωριστά. Tο καθαρό ποσό θα καταβληθεί σε κάθε υπότροφο σε τέσσερις (4) ισόποσες δόσεις.Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X