Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η πρώτη τροπική καταιγίδα του 2013
Η πρώτη τροπική καταιγίδα του 2013 στον Ατλαντικό σχηματίστηκε την Τετάρτη πάνω από τον Κόλπο του Μεξικού, ανακοίνωσαν μετεωρολόγοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Η τροπική θύελλα, Άντρια, βρίσκεται πάνω από τις κεντρικές και ανατολικές περιοχές του Κόλπου του Μεξικού, περίπου 500 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Φλόριντα. Η μέγιστη ένταση των ανέμων φτάνει τα 64 χιλιόμετρα την ώρα, ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων.Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η τροπική καταιγίδα δεν αποτελεί απειλή για τις επιχειρήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στην περιοχή.Η καταιγίδα Άντρια αναμένεται, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, να προσεγγίσει τις χερσαίες περιοχές πάνω από τη νοτιοανατολική Φλόριντα αργά την Πέμπτη, ενώ εκτιμάται ότι στη συνέχεια θα κινηθεί νοτιοανατολικά με κατεύθυνση την Τζόρτζια και την Νότια Καρολίνα, αναφέρει, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, το Κέντρο Τυφώνων.

Η πρώτη τροπική καταιγίδα του 2013

Η πρώτη τροπική καταιγίδα του 2013 στον Ατλαντικό σχηματίστηκε την Τετάρτη πάνω από τον Κόλπο του Μεξικού, ανακοίνωσαν μετεωρολόγοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Η τροπική θύελλα, Άντρια, βρίσκεται πάνω από τις κεντρικές και ανατολικές περιοχές του Κόλπου του Μεξικού, περίπου 500 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Φλόριντα. Η μέγιστη ένταση των ανέμων φτάνει τα 64 χιλιόμετρα την ώρα, ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η τροπική καταιγίδα δεν αποτελεί απειλή για τις επιχειρήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στην περιοχή.

Η καταιγίδα Άντρια αναμένεται, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, να προσεγγίσει τις χερσαίες περιοχές πάνω από τη νοτιοανατολική Φλόριντα αργά την Πέμπτη, ενώ εκτιμάται ότι στη συνέχεια θα κινηθεί νοτιοανατολικά με κατεύθυνση την Τζόρτζια και την Νότια Καρολίνα, αναφέρει, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, το Κέντρο Τυφώνων.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X