Ντοκουμέντο: Τι είπε ο βομβιστής της Βοστόνης στη μητέρα του;

Για πρώτη φορά μετά τη φονική διπλή βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη, στις 15 Απριλίου, ο συλληφθείς δράστης Τζοχάρ Τσαρνάεφ μίλησε στη μητέρα του Zubeidat, η οποία μοιράστηκε με τον κόσμο την κλήση αυτή, όπως μεταδίδει η New York Daily News.

Ο Τσαρνάεφ καθησυχάζει τη μητέρα του ότι είναι καλά, τρέφεται κανονικά, με κοτόπουλο και ρύζι, βγάζει χρήματα καθώς κάποιοι του στέλνουν οικονομική ενίσχυση,σύμφωνα με το ρεπορτάζ του βρετανικού Channel 4.

“Μαμά μην ανησυχείς για εμένα, έχω λεφτά, κάποιος άνοιξε λογαριαμσό για εμένα και ο κόσμος μου καταθέτει χρήματα οπότε έχω πολλά λεφτά!” φέρεται να της λέει ο 19χρονος βομβιστής στην πρώτη τους τηλεφωνική συνομιλία. “Μην ανησυχείς και μην μιλήσεις καθόλου” προσθέτει ο γιος της που κρατείται και θα δικαστεί για τη διπλή βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της σκοτώθηκε κατά την καταδίωξή του από τις Αρχές.

Η Zubediat έδειξε να χαίρεται με τα νέα του γιου της, καθώς η ίδια και ο άνδρας της Anzor Tsarnaev είχαν καταφέρει να βρουν μόνο 8.000 δολάρια για τον συνήγορο υπεράσπισης του γιου τους.

Σχετικά άρθρα