Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / "Όταν ήμουν ανύπαντρος δεν έκανα σεξ την Σαρακοστή"
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του περνάει ο Νίκος Αναδιώτης με τη σύζυγό του που είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα κρατάνε τον καρπό του έρωτά τους. Ο ηθοποιός ,όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, είναι πολύ θρησκευόμενος και σε πρόσφατη συνέντευξή του, στο περιοδικό Down Town Κύπρου, απάντησε στην ερώτηση αν την Σαρακοστή που νηστεύει κάνει σεξ."Όταν είσαι ανύπαντρος δεν επιτρέπεται να κάνεις σεξ! Τα προηγούμενα χρόνια που δεν ήμουν παντρεμένος, δεν έκανα σεξ τη Σαρακοστή. Αλλά, όταν πρόκειται για ένα παντρεμένο ζευγάρι και δη νιόπαντρο, όπως είμαστε εμείς, είναι στη δικαιοδοσία του να αποφασίσει αν θα απέχει ή όχι από τη σωματική επαφή".ΠΗΓΗ: faysbook.gr

"Όταν ήμουν ανύπαντρος δεν έκανα σεξ την Σαρακοστή"

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του περνάει ο Νίκος Αναδιώτης με τη σύζυγό του που είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα κρατάνε τον καρπό του έρωτά τους. Ο ηθοποιός ,όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, είναι πολύ θρησκευόμενος και σε πρόσφατη συνέντευξή του, στο περιοδικό Down Town Κύπρου, απάντησε στην ερώτηση αν την Σαρακοστή που νηστεύει κάνει σεξ.

"Όταν είσαι ανύπαντρος δεν επιτρέπεται να κάνεις σεξ! Τα προηγούμενα χρόνια που δεν ήμουν παντρεμένος, δεν έκανα σεξ τη Σαρακοστή. Αλλά, όταν πρόκειται για ένα παντρεμένο ζευγάρι και δη νιόπαντρο, όπως είμαστε εμείς, είναι στη δικαιοδοσία του να αποφασίσει αν θα απέχει ή όχι από τη σωματική επαφή".

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X