Chicken fingers για εσάς και τα παιδιά σας!

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Υλικά για</strong> 24 τεμάχια<br /><strong>Προετοιμασία </strong>10 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>20 λεπτά</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-750 γρ. κοτόπουλο στήθος<br />-1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο<br />-1/2 φλιτζάνι αλεύρι<br />-1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη<br />-1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη<br />-3 αβγά<br />-1 κουτ. σούπας μουστάρδα<br />-1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη<br />-1 κουτ. γλυκού ρίγανη<br />-αλάτι, πιπέρι</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Κόβουμε το κοτόπουλο σε ομοιόμορφα κομμάτια (σε μέγεθος δαχτύλου) και αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε ελαφρώς τα αβγά μαζί με τη μουστάρδα και το σκόρδο σε μπολ. Ανακατεύουμε σε άλλο μπολ το αλεύρι μαζί με αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη. Σε τρίτο μπολ, ανακατεύουμε καλά την παρμεζάνα μαζί με τη φρυγανιά. Περνάμε ένα ένα τα κομμάτια του κοτόπουλου διαδοχικά από το αλεύρι, έπειτα από το αβγό και στο τέλος από τη φρυγανιά. Τα ραντίζουμε με 1 δόση λάδι που θα μετρήσουμε με τον ειδικό δοσομετρητή και ακολούθως τηγανίζουμε στη<strong>φριτέζα actifry tefal </strong>για 15-20 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως, με φέτες λεμονιού.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr">http://www.thecookbook.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα