Από τον Ιανουάριο φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ξένων ομάδων ο Δημήτρης Σιόβας. Μπορεί τότε να μην αποχώρησε από την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά ίσως να το κάνει τώρα, εφόσον βέβαια έρθει κάποια πρόταση από το εξωτερικό, κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει.Ο υψηλόσωμος αμυντικός λοιπόν, εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο και σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα να «σκάσει» πρόταση από βελγική ομάδα. Λέγεται, μάλιστα, ότι κάτι τέτοιο θα γίνει πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα.Αν γίνει αυτό, τότε είναι βέβαιο ότι ο Θρύλος θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ και ένας εκ των υποψηφίων είναι ο Μιγκέλ Τόρες, που έχει γραφτεί κατά καιρούς στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.πηγή: gavros.gr

Φεύγει…

Από τον Ιανουάριο φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ξένων ομάδων ο Δημήτρης Σιόβας. Μπορεί τότε να μην αποχώρησε από την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά ίσως να το κάνει τώρα, εφόσον βέβαια έρθει κάποια πρόταση από το εξωτερικό, κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός λοιπόν, εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο και σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα να "σκάσει" πρόταση από βελγική ομάδα. Λέγεται, μάλιστα, ότι κάτι τέτοιο θα γίνει πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα.

Αν γίνει αυτό, τότε είναι βέβαιο ότι ο Θρύλος θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ και ένας εκ των υποψηφίων είναι ο Μιγκέλ Τόρες, που έχει γραφτεί κατά καιρούς στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

 

πηγή: gavros.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X