Μπουρίτος με κιμά!

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Υλικά</strong></span></p>
<p>250γρ κιμά μοσχαρίσιο</p>
<p>250 γρ κιμά χοιρινό</p>
<p>1 κρεμμύδι</p>
<p>1κ.τ.γ κύμινο</p>
<p>½ κ.τ.γ ρίγανη</p>
<p>¼ κ.τ.γ αλάτι</p>
<p>½ κ.τ.γ μπούκοβο</p>
<p>2κ.τ.σ ελαιόλαδο</p>
<p>1 κονσέρβα ντομάτα</p>
<p>1 κονσέρβα φασόλια μαύρα</p>
<p>300γρ τυρί τσένταρ</p>
<p>6 τορτίγιες</p>
<p>λίγη πράσινη σαλάτα</p>
<p>200γρ γιαούρτι στραγγιστό</p>
<p>φρέσκο κόλιανδρο</p>
<p> </p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Εκτέλεση</strong></span></p>
<p>Σε μια πλατιά κατσαρόλα βάζετε το λάδι και σοτάρετε τον κιμά πολυ καλά για 15 λεπτά περίπου και στη συνέχεια προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.Προσθέστε τα μπαχαρικά και τέλος τη ντομάτα.Προσθέστε λίγο νερό αν χρειαστεί και σιγοβράστε μέχρι να μαγειρευτεί ο κιμάς. Όταν ετοιμαστεί ρίξτε τα φασόλια,το τυρί και αφήστε να λιώσει κλείνοντας τη φωτιά.</p>
<p>Μαλακώστε λίγο τις τορτίγιες βάζοντας τις στον φούρνο μικροκυμάτων και προσθέστε το μείγμα σε κάθε τορτίγια βάζοντας λίγο γιαούρτι απο πάνω κκαι κόλιανδρο.Τυλίξτε σφιχτά και σερβίρετε.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://blogs.gastronomos.gr/">http://blogs.gastronomos.gr/</a></p>

Σχετικά άρθρα