Πικάντικο κοτόπουλο με εστραγκόν και δροσιστικό γιαούρτι!

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Υλικά για</strong> 4 άτομα<br /><strong>Προετοιμασία </strong>10 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>15 λεπτά</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-4 στήθη κοτόπουλου<br /><strong>Για τη μαρινάδα</strong><br />-1/2 φλιτζάνι γιαούρτι<br />-1 κουτ. σούπας εστραγκόν φρέσκο<br />-1/4 φλιτζάνι χαρίσσα<br />-2 σκελίδες σκόρδο<br />-2 κουτ. σούπας ξίδι<br />-1 κουτ. σούπας κύµινο<br />-2 κουτ. γλυκού αλάτι<br /><strong>Για το σερβίρισµα</strong><br />-1/4 φλιτζανιού χαρίσσα<br />-εστραγκόν και πιτούλες</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Χτυπάµε στο µπλέντερ το γιαούρτι µε το σκόρδο, τη χαρίσσα, το εστραγκόν, το ξίδι, το κύµινο και το αλάτι. Ανοίγουµε κάθε στήθος κοτόπουλου στα δύο και τα αλείφουµε καλά µε τη µαρινάδα. Σκεπάζουµε µε µεµβράνη και αφήνουµε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Ψήνουµε στα κάρβουνα ή στο γκριλ για 7 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουµε µε χαρίσσα, εστραγκόν και πιτούλες ψηµένες.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.thecookbook.gr">http://www.thecookbook.gr</a></p>

Σχετικά άρθρα