Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου
Στο "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν καλεσμένος ο παρουσιαστής. Στο πλατό του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να αποχωρεί από το "Πρωινό mou", αλλά και στη Σάσα Σταμάτη. Σε ερώτηση του οικοδεσπότη της εκπομπής του Αντ1 για το αν ο Γιώργος Λιάγκας βαρέθηκε την πρωινή ζώνη, όπως έχει δηλώσει, ο παρουσιαστής τόνισε: "Δεν νομίζω. Πρέπει να τον ρωτήσεις. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που ό,τι του έρχεται εκείνη την ώρα το λέει. Αν ήταν κάτι σοβαρό δεν θα το έλεγε δημόσια, αλλά στους ιθύνοντες του Mega." Όσον αφορά στα "πικάντικα σχόλια" της Σάσας Σταμάτη σε θέματα που σχολιάζονται στην εκπομπή, ο ίδιος είπε: "Η Σάσα είναι ειλικρινής. Αυτό πιστεύει και αυτό λέει. Και οn και off camera είναι έτσι και τσακωνόμαστε συχνά και της το λέω, γιατί ο τρόπος που το εκφέρει είναι χοντρός." ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν καλεσμένος ο παρουσιαστής.

Στο πλατό του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να αποχωρεί από το «Πρωινό mou», αλλά και στη Σάσα Σταμάτη.

Σε ερώτηση του οικοδεσπότη της εκπομπής του Αντ1 για το αν ο Γιώργος Λιάγκας βαρέθηκε την πρωινή ζώνη, όπως έχει δηλώσει, ο παρουσιαστής τόνισε: «Δεν νομίζω. Πρέπει να τον ρωτήσεις. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που ό,τι του έρχεται εκείνη την ώρα το λέει. Αν ήταν κάτι σοβαρό δεν θα το έλεγε δημόσια, αλλά στους ιθύνοντες του Mega.»

Όσον αφορά στα «πικάντικα σχόλια» της Σάσας Σταμάτη σε θέματα που σχολιάζονται στην εκπομπή, ο ίδιος είπε: «Η Σάσα είναι ειλικρινής. Αυτό πιστεύει και αυτό λέει. Και οn και off camera είναι έτσι και τσακωνόμαστε συχνά και της το λέω, γιατί ο τρόπος που το εκφέρει είναι χοντρός.»

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X