Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τα "σκοτεινά" ραντεβού της Nicole Kidman
Καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο κρατούν τον έναν μακριά από τον άλλο, η Nicole Kidman ανυπομονεί για την άφιξη του συζύγου της Country superstar Keith Urban στις Κάννες όπου θα προλάβουν να αναπληρώσουν λίγο από τον χαμένο χρόνο μακριά. Καθώς εκείνη είναι μέλος της κριτικής επιτροπής που θα αποφασίσει για το Palm d'Or είναι υποχρεωμένη να βρίσκεται κλεισμένη σε σκοτεινές αίθουσες παρακολουθώντας τη μία ταινία μετά την άλλη. Οπότε έχει τη λύση για τα ραντεβού της με τον σύζυγό της. "Θα είμαστε στα σκοτεινά, θα βλέπουμε ταινίες και θα καθίσουμε στην τελευταία σειρά!" γελά πονηρά.Όσο για τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, Steven Spielberg η ηθοποιός τόνισε ότι είναι πολύ αυστηρός με τα μέλη της επιτροπής και τους έχει απαγορεύσει να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο ή να διατυπώσουν προσωπική άποψη για ταινία που συμμετέχει στο διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ. "Είναι πολύ αυστηρός με τις οδηγίες του και δεν θέλω να μπλέξω με τον Steven" δήλωσε η σταρ που φάνηκε να είναι σε τρελά κέφια.ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Τα "σκοτεινά" ραντεβού της Nicole Kidman

Καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο κρατούν τον έναν μακριά από τον άλλο, η Nicole Kidman ανυπομονεί για την άφιξη του συζύγου της Country superstar Keith Urban στις Κάννες όπου θα προλάβουν να αναπληρώσουν λίγο από τον χαμένο χρόνο μακριά. Καθώς εκείνη είναι μέλος της κριτικής επιτροπής που θα αποφασίσει για το Palm d’Or είναι υποχρεωμένη να βρίσκεται κλεισμένη σε σκοτεινές αίθουσες παρακολουθώντας τη μία ταινία μετά την άλλη. Οπότε έχει τη λύση για τα ραντεβού της με τον σύζυγό της. "Θα είμαστε στα σκοτεινά, θα βλέπουμε ταινίες και θα καθίσουμε στην τελευταία σειρά!" γελά πονηρά.

Όσο για τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, Steven Spielberg η ηθοποιός τόνισε ότι είναι πολύ αυστηρός με τα μέλη της επιτροπής και τους έχει απαγορεύσει να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο ή να διατυπώσουν προσωπική άποψη για ταινία που συμμετέχει στο διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ. "Είναι πολύ αυστηρός με τις οδηγίες του και δεν θέλω να μπλέξω με τον Steven" δήλωσε η σταρ που φάνηκε να είναι σε τρελά κέφια.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X