Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Αβαντάρει τη ΧΑ και τη λογική της»
Απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:"Η ΝΔ δεν λέει να βάλει μυαλό! Η απόσυρση του σχεδίου νόμου για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, έγινε με εντολή του προέδρου της, κ. Σαμαρά, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο τις υπηρεσίες της, στο ναζιστικό μόρφωμα της ΧΑ, της οποίας τα καμώματα είδε όλη η Ελλάδα σήμερα.Η συνέχιση από την πλευρά της, της ανιστόρητης θεωρίας των δύο άκρων, δείχνει ακριβώς ότι αβαντάρει τη ΧΑ και τη λογική της.

«Αβαντάρει τη ΧΑ και τη λογική της»

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Η ΝΔ δεν λέει να βάλει μυαλό! Η απόσυρση του σχεδίου νόμου για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, έγινε με εντολή του προέδρου της, κ. Σαμαρά, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο τις υπηρεσίες της, στο ναζιστικό μόρφωμα της ΧΑ, της οποίας τα καμώματα είδε όλη η Ελλάδα σήμερα.

Η συνέχιση από την πλευρά της, της ανιστόρητης θεωρίας των δύο άκρων, δείχνει ακριβώς ότι αβαντάρει τη ΧΑ και τη λογική της.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X