Μάφιν με σοκολάτα και αμυγδαλάκια

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<p><strong>Για περίπου 12 μάφιν</strong></p>
<ul>
<li>100 γρ. βούτυρο 100 γρ. ζάχαρη άχνη</li>
<li>2 αυγά</li>
<li>1 κάψουλα βανίλιας (βανιλίνη)</li>
<li>120 γρ. γάλα</li>
<li>250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του</li>
<li>1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ</li>
<li>1 κουβερτούρα (125 γρ.), σε κομμάτια</li>
<li>80 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap"> </div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 20'</span> <span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Ψήσιμο</span> περίπου 30'</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span> Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.</p>
<p> </p>
<p>Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη για 5-6 λεπτά, να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά και τη βανίλια. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε εναλλάξ το γάλα με το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Ενσωματώνουμε την κουβερτούρα και τα αμύγδαλα. Βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε θήκες για μάφιν και μοιράζουμε εκεί το μείγμα.</p>
<p> </p>
<p>Ψήνουμε τα μάφιν μας για περίπου 30 λεπτά, να χρυσίσουν.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.gastronomos.g">http://www.gastronomos.g</a>r</p>
<p> </p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα