Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Απόσταση με Φιγκερόα
Η συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον πατέρα και εκπρόσωπο του Λουτσιάνο Φιγκερόα έγινε. Μόνο που το αποτέλεσμά της δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για τη συνεργασία των δύο πλευρών.Οι Πράσινοι υπογράμμισαν στον πατέρα του Φιγκερόα ότι επιθυμούν την παραμονή του παίκτη αλλά όχι όπως ορίζεται στην οψιόν ανανέωσης που υπάρχει στο τρέχον συμβόλαιό του. Το πρόβλημα αφορά το οικονομικό αφού το συμβόλαιο ορίζει το ποσό των 280.000 ευρώ ως ετήσιες απολαβές του. Ο Παναθηναϊκός αντιπρότεινε ακριβώς τα μισά, ήτοι 140.000 ευρώ! Μια πρόταση που δεν άρεσε καθόλου στον Φιγκερόα.Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Απόσταση με Φιγκερόα

Η συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον πατέρα και εκπρόσωπο του Λουτσιάνο Φιγκερόα έγινε. Μόνο που το αποτέλεσμά της δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Οι Πράσινοι υπογράμμισαν στον πατέρα του Φιγκερόα ότι επιθυμούν την παραμονή του παίκτη αλλά όχι όπως ορίζεται στην οψιόν ανανέωσης που υπάρχει στο τρέχον συμβόλαιό του. Το πρόβλημα αφορά το οικονομικό αφού το συμβόλαιο ορίζει το ποσό των 280.000 ευρώ ως ετήσιες απολαβές του. Ο Παναθηναϊκός αντιπρότεινε ακριβώς τα μισά, ήτοι 140.000 ευρώ! Μια πρόταση που δεν άρεσε καθόλου στον Φιγκερόα.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X