Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέα Android εφαρμογή από τη Microsoft
Η Microsoft πολιορκεί με κάθε τρόπο τη Google και το ανταγωνιστικό Android (βλ. Scroogled) και αυτή τη φορά επινόησε κάτι εξαιρετικά ευρηματικό: να σχεδιάσει μια Android εφαρμογή για να προσελκύσει τους χρήστες της ανταγωνιστικής πλατφόρμας στο Windows Phone.Ο μεγαλύτερος προβληματισμός αυτών που σκέφτονται να αποκτήσουν μια Windows Phone συσκευή είναι ο σημαντικά μικρότερος αριθμός εφαρμογών που φιλοξενεί το Windows Phone Store (συνολικά 135.000) συγκριτικά με τα App Store και Google Play των iOS και Android αντίστοιχα.Αυτό που κάνει η εφαρμογή Switch to Windows Phone είναι να σκανάρει όλες τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες στο Android smartphone ή tablet σου και να σε ενημερώνει ποιες από αυτές είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών του Windows Phone ή αν υπάρχουν τυχόν εναλλακτικές. Με αυτόν τον τρόπο η Microsoft προσπαθεί να σου δείξει ότι όλα όσα έχεις ή χρειάζεσαι μπορείς να τα βρεις και στο Windows Phone.Το Switch to Windows Phone ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την Τετάρτη στo Google Play δεν έχει κάνει όμως ακόμα την εμφάνισή του.Πηγή:techgear.gr

Νέα Android εφαρμογή από τη Microsoft

Η Microsoft πολιορκεί με κάθε τρόπο τη Google και το ανταγωνιστικό Android (βλ. Scroogled) και αυτή τη φορά επινόησε κάτι εξαιρετικά ευρηματικό: να σχεδιάσει μια Android εφαρμογή για να προσελκύσει τους χρήστες της ανταγωνιστικής πλατφόρμας στο Windows Phone.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός αυτών που σκέφτονται να αποκτήσουν μια Windows Phone συσκευή είναι ο σημαντικά μικρότερος αριθμός εφαρμογών που φιλοξενεί το Windows Phone Store (συνολικά 135.000) συγκριτικά με τα App Store και Google Play των iOS και Android αντίστοιχα.

Αυτό που κάνει η εφαρμογή ‘Switch to Windows Phone’ είναι να σκανάρει όλες τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες στο Android smartphone ή tablet σου και να σε ενημερώνει ποιες από αυτές είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών του Windows Phone ή αν υπάρχουν τυχόν εναλλακτικές. Με αυτόν τον τρόπο η Microsoft προσπαθεί να σου δείξει ότι όλα όσα έχεις ή χρειάζεσαι μπορείς να τα βρεις και στο Windows Phone.

Το ‘Switch to Windows Phone’ ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την Τετάρτη στo Google Play δεν έχει κάνει όμως ακόμα την εμφάνισή του.

Πηγή:techgear.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X