Αρχική / Υγεία / Πλαστική χειρουργική / Αυξητική στήθους: Τα πλεονεκτήματα της νέας τεχνικής Subfascial
Αυξητική στήθους: Τα πλεονεκτήματα της νέας τεχνικής Subfascial thumbnail

Αυξητική στήθους: Τα πλεονεκτήματα της νέας τεχνικής Subfascial

                                                                   Αυξητική στήθους Subfascial
Από τον Ζήση  Κ. Μπουκουβάλα, πλαστικό χειρουργό,  M.D, PH.DΤο στήθος θεωρείτο ανέκαθεν ένα από τα πιο ισχυρά στοιχεία θηλυκότητας. Κατά συνέπεια οι γυναίκες που για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν κάποιο τουλάχιστον αποδεκτό σε μέγεθος στήθος μπορεί να νιώθουν ότι υπολείπονται των άλλων γυναικών σε θηλυκότητα και να αναπτύξουν αισθήματα κατωτερότητας που να έχουν αντανάκλαση στην εν γένει συμπεριφορά και προσωπικότητα τους.


Αυτές μπορεί να είναι γυναίκες με μικρό ή απλαστικό στήθος, με ασύμμετρο στήθος αλλά και γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή, εκεί πλέον μιλούμε για επέμβαση αποκατάστασης. Οι γυναίκες αυτές μπορούν να βοηθηθούν με την επέμβαση της αυξητικής του στήθους.


 


Η νέα τεχνική που έχει εισαχθεί στην αυξητική στήθους είναι η υποπεριτονιακή τεχνική όπου το ένθεμα τοποθετείται κάτω από μια λεπτή μεμβράνη που καλύπτει τον μυ και ονομάζεται περιτονία.


Η τεχνική αυτή που την ακούτε και ως subfascial συγκεντρώνει τα πλεονεκτήματα όλων των προτέρων τεχνικών χωρίς τα μειονεκτήματά τους. Μειώνει τον μετεγχειρητικό πόνο και τη δυσφορία και δίνει ένα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα στο στήθος.Η αυξητική του μαστού με την νέα subfascial τεχνική είναι  μία επέμβαση που πέρα από την αποκατάσταση του στήθους, που είναι ταυτόχρονα κάτι το διαχρονικά ωραίο και επιθυμητό στο γυναικείο σώμα,  βοηθά και στην ανάταση της γυναικείας ψυχολογίας και την αναστήλωση της χαμένης (πολλές φορές) αυτοπεποίθησης.


 


Ζήση  Κ. Μπουκουβάλα M.D, PH.D


Πλαστικός Χειρουργός, Διευθυντής πλαστικής χειρουργικής νοσοκομείου "Metropolitan", Διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ιδρυτής της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ".


Διαθέτει 5 ιατρεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο. Μέλος των κυριότερων παγκόσμιων οργανισμών, όπως ISAPS, IPRAS, HESPRAS, EBOPRAS.


www.drboukouvalas.gr


info@drboukouvalas.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X