Αρχική / Υγεία / Πλαστική χειρουργική / Πώς να αποκτήσετε καλλίγραμμο σώμα γρήγορα και χωρίς πόνο
Πώς να αποκτήσετε καλλίγραμμο σώμα γρήγορα και χωρίς πόνο thumbnail

Πώς να αποκτήσετε καλλίγραμμο σώμα γρήγορα και χωρίς πόνο

                                         Λιπογλυπτική και γράμμωση σώματος σε χρόνο ρεκόρ!


 


Από τον Ζήση  Κ. Μπουκουβάλα, πλαστικό χειρουργό,  M.D, PH.DΟ Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας μας δίνει τη λύση για άμεση σμίλευση του σώματος με τον πιο γρήγορο τρόπο και χωρίς καθόλου πόνο.


Η επίτευξη ενός καλλίγραμμου και καλοσχηματισμένου σώματος απαιτεί συνδυασμό καλής διατροφής και άσκησης, μας αναφέρει ο Δρ Μπουκουβάλας. Ανεξάρτητα όμως από το επίπεδο καλής φυσικής κατάστασης και της σωστής διατροφής υπάρχουν  μέρη του σώματος που συγκεντρώνουν δυσανάλογα τοπικά λίπος όπως είναι τα λεγόμενα «ψωμάκια» για τις γυναίκες και το αντιαισθητικό «σωσίβιο» για  τους άνδρες αλλά και σε άλλες περιοχές όπως κοιλιά, γόνατα κλπ.Με την λιπογλυπτική High Definition Lipoplasty επιτυγχάνεται η σμίλευση του περιγράμματος του σώματος.


Η επέμβαση είναι απλή. Γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι του λίγες ώρες μετά.


Πρόκειται για μια ανώδυνη επέμβαση που προσφέρει ένα καλλίγραμμο-σμιλευμένο σώμα σε μια ώρα.TIPS: Η περίσσεια λίπους αφαιρείται οριστικά από τα σημεία που περισσεύει και επιθυμούμε. Στη συνέχεια ένα μικρό μέρος αυτού του αφαιρεθέντος λίπους αξιοποιείται προς όφελος του ίδιου ατόμου, αφού, με τη μέθοδο της λιπομεταφοράς επανατοποθετείτε στις περιοχές όπου υπάρχει «έλλειψη» όπως το στήθος, οι γάμπες, τα χείλη, για τον τονισμό των ζυγωματικών αλλά και για την βελτίωση της κυτταρίτιδας.


 


Ζήση  Κ. Μπουκουβάλα M.D, PH.D


Πλαστικός Χειρουργός, Διευθυντής πλαστικής χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan», Διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ιδρυτής της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».


Διαθέτει 5 ιατρεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο. Μέλος των κυριότερων παγκόσμιων οργανισμών, όπως ISAPS, IPRAS, HESPRAS, EBOPRAS.


www.drboukouvalas.gr


info@drboukouvalas.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X