Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σεισμός 5,9 στη ΒΑ Ιαπωνία
Ένας σεισμός, το προκαταρκτικό μέγεθος του οποίου ήταν 5,9 βαθμοί, σημειώθηκε σήμερα στη βορειοανατολική Ιαπωνία, ανακοίνωσε η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Δεν εκδόθηκαν προειδοποιήσεις για τσουνάμι, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.Το Γεωολογικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ υπολόγισε πως ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,1 βαθμών και είχε βάθος 20,5 μίλια. Το επίκεντρο του σεισμού βρισκόταν στα ανοικτά της νομαρχίας Φουκουσίμα, πάνω από 200 χλμ. βορειοανατολικά του Τόκιο, όπου σείσθηκαν κτίρια. Η βορειοανατολική Ιαπωνία επλήγη το Μάρτιο του 2011 από ένα σεισμό μεγέθους 9 βαθμών ο οποίος είχε προκαλέσει ένα καταστροφικό τσουνάμι.

Σεισμός 5,9 στη ΒΑ Ιαπωνία

Ένας σεισμός, το προκαταρκτικό μέγεθος του οποίου ήταν 5,9 βαθμοί, σημειώθηκε σήμερα στη βορειοανατολική Ιαπωνία, ανακοίνωσε η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Δεν εκδόθηκαν προειδοποιήσεις για τσουνάμι, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το Γεωολογικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ υπολόγισε πως ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,1 βαθμών και είχε βάθος 20,5 μίλια. Το επίκεντρο του σεισμού βρισκόταν στα ανοικτά της νομαρχίας Φουκουσίμα, πάνω από 200 χλμ. βορειοανατολικά του Τόκιο, όπου σείσθηκαν κτίρια. Η βορειοανατολική Ιαπωνία επλήγη το Μάρτιο του 2011 από ένα σεισμό μεγέθους 9 βαθμών ο οποίος είχε προκαλέσει ένα καταστροφικό τσουνάμι.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X