Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στην ΕΦΚ ο νόμος για τον γάμο ομοφυλοφίλων
Ο νόμος που ανοίγει τον δρόμο για το γάμο μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου στη Γαλλία, υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ και δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.Το Συνταγματικό Συμβούλιο είχε επικυρώσει πλήρως χθες Παρασκευή αυτό το νόμο έπειτα από τέσσερις μήνες κοινοβουλευτικής μάχης και διαδηλώσεων, ανοίγοντας τον δρόμο για να γίνουν οι πρώτοι γάμοι τον Ιούνιο. Η υπουργός Δικαιοσύνης Κριστίν Τομπιρά είχε ανακοινώσει στα τέλη Απριλίου ότι οι πρώτοι γάμοι ομοφυλοφίλων θα μπορούσαν να τελεσθούν "τον Ιούνιο".

Στην ΕΦΚ ο νόμος για τον γάμο ομοφυλοφίλων

Ο νόμος που ανοίγει τον δρόμο για το γάμο μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου στη Γαλλία, υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ και δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το Συνταγματικό Συμβούλιο είχε επικυρώσει πλήρως χθες Παρασκευή αυτό το νόμο έπειτα από τέσσερις μήνες κοινοβουλευτικής μάχης και διαδηλώσεων, ανοίγοντας τον δρόμο για να γίνουν οι πρώτοι γάμοι τον Ιούνιο. Η υπουργός Δικαιοσύνης Κριστίν Τομπιρά είχε ανακοινώσει στα τέλη Απριλίου ότι οι πρώτοι γάμοι ομοφυλοφίλων θα μπορούσαν να τελεσθούν «τον Ιούνιο».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X