Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Tip να μην λερώνεις τα δόντια σου με κραγιόν!
Έχει συμβεί σε όλες κάποια στιγμή και το θέαμα δεν είναι και πολύ κολακευτικό! Δες τι να κάνεις για να μην σου συμβεί ποτέ ξανά... Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Μπορείς να προλάβεις αυτή τη δυσάρεστη κατάστηση με μια μόνο κίνηση ειδικά τώρα που η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και τα καινούργια έντονα χρώματα στα κραγιόν είναι άκρως λαχταριστά αυτό το tip θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!Τι να κάνεις...; Άπλωσε κανονικά το κραγιόν σου κανονικά όπως κάνεις συνήθως! Στη συνέχεια βάλε τον δείκτη σου στο στόμα, προσοχή πάντα με καθαρά χέρια, και τράβηξέ τον προς τα έξω!Θα δεις όλη τη ποσότητα του κραγιόν που πιθανότατα να κατέληγε στα δόντια σου στο δάχτυλό σου!ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Tip να μην λερώνεις τα δόντια σου με κραγιόν!

Έχει συμβεί σε όλες κάποια στιγμή και το θέαμα δεν είναι και πολύ κολακευτικό! Δες τι να κάνεις για να μην σου συμβεί ποτέ ξανά… Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Μπορείς να προλάβεις αυτή τη δυσάρεστη κατάστηση με μια μόνο κίνηση ειδικά τώρα που η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και τα καινούργια έντονα χρώματα στα κραγιόν είναι άκρως λαχταριστά αυτό το tip θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Τι να κάνεις…;

Άπλωσε κανονικά το κραγιόν σου κανονικά όπως κάνεις συνήθως! Στη συνέχεια βάλε τον δείκτη σου στο στόμα, προσοχή πάντα με καθαρά χέρια, και τράβηξέ τον προς τα έξω!

Θα δεις όλη τη ποσότητα του κραγιόν που πιθανότατα να κατέληγε στα δόντια σου στο δάχτυλό σου!

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X