Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Φεστιβάλ Χορού Ελλήνων Χορογράφων στη Θεσσαλονίκη
Για πρώτη χρονιά φέτος σχεδιάζεται στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και τη συνεργασία του ελληνικού τμήματος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού Cid Unesco, το Φεστιβάλ Χορού Ελλήνων Χορογράφων, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Σκοπός της εκδήλωσης, που θα τεθεί προς έγκριση στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης και είναι άνευ δαπάνης, αποτελεί η προαγωγή και διάδοση του χορού και κάθε συναφούς καλλιτεχνικής δραστηριότητας καθώς και η συσπείρωση των χορογράφων. Οι παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη προγραμματίζονται από τις 27 Μαΐου έως τις 12 Ιουνίου στο Θέατρο "Ανετον" και το Γενί Τζαμί και οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα έχουν την πλήρη ευθύνη για την πραγματοποίηση τους. Η είσοδος θα κυμαίνεται από 5 - 10 ευρώ για την κάλυψη αναγκών παραγωγής της κάθε ομάδας. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο φεστιβάλ πραγματοποιείται εδώ και 12 χρόνια στην Αθήνα από το Σωματείο Ελλήνων Χορογράφων.

Φεστιβάλ Χορού Ελλήνων Χορογράφων στη Θεσσαλονίκη

Για πρώτη χρονιά φέτος σχεδιάζεται στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και τη συνεργασία του ελληνικού τμήματος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού Cid Unesco, το Φεστιβάλ Χορού Ελλήνων Χορογράφων, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σκοπός της εκδήλωσης, που θα τεθεί προς έγκριση στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης και είναι άνευ δαπάνης, αποτελεί η προαγωγή και διάδοση του χορού και κάθε συναφούς καλλιτεχνικής δραστηριότητας καθώς και η συσπείρωση των χορογράφων.

Οι παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη προγραμματίζονται από τις 27 Μαΐου έως τις 12 Ιουνίου στο Θέατρο «Ανετον» και το Γενί Τζαμί και οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα έχουν την πλήρη ευθύνη για την πραγματοποίηση τους. Η είσοδος θα κυμαίνεται από 5 – 10 ευρώ για την κάλυψη αναγκών παραγωγής της κάθε ομάδας. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο φεστιβάλ πραγματοποιείται εδώ και 12 χρόνια στην Αθήνα από το Σωματείο Ελλήνων Χορογράφων.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X