Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ένα έξυπνο τρικ για τις κάτω βλεφαρίδες!
Δες με ποιο τρόπο μπορείς να βάψεις τις βλεφαρίδες σου από τη ρίζα έως την άκρη χωρίς να μουτζουρωθείς... Για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό οι κάτω βλεφαρίδες να είναι σωστά βαμμένες, γιατί διαφορετικά φαίνονται πιο κοντές! Τι μπορείς να κάνεις; Χρησιμοποίησε ένα λοξό πινέλο σκιάς ή το πινελάκι του αιλάινερ όταν αυτό είναι σε βαζάκι! Πάρε λίγη ποσότητα μάσκαρα από το σημείο πριν από το βουρτσάκι και βάψε με αυτό το τρόπο τις βλεφαρίδες σου. Έτσι και σωστά βαμμένες θα είναι και δεν θα λερωθείς καθόλου στην περιοχή κάτω από τα μάτια! ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Ένα έξυπνο τρικ για τις κάτω βλεφαρίδες!

Δες με ποιο τρόπο μπορείς να βάψεις τις βλεφαρίδες σου από τη ρίζα έως την άκρη χωρίς να μουτζουρωθείς… Για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό οι κάτω βλεφαρίδες να είναι σωστά βαμμένες, γιατί διαφορετικά φαίνονται πιο κοντές!

Τι μπορείς να κάνεις;

Χρησιμοποίησε ένα λοξό πινέλο σκιάς ή το πινελάκι του αιλάινερ όταν αυτό είναι σε βαζάκι! Πάρε λίγη ποσότητα μάσκαρα από το σημείο πριν από το βουρτσάκι και βάψε με αυτό το τρόπο τις βλεφαρίδες σου.

Έτσι και σωστά βαμμένες θα είναι και δεν θα λερωθείς καθόλου στην περιοχή κάτω από τα μάτια!

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X