Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προσυνέδριο της ΝΔ στην Ήπειρο
Συναντήσεις με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς της Ηπείρου, πραγματοποιούν από το πρωί σε όλους τους νομούς, κλιμάκια της ΝΔ, στο πλαίσιο του διαλόγου της 8ης Προσυνεδριακής στάσης του Κόμματος, που διεξάγεται σήμερα και αύριο στα Ιωάννινα. Επικεφαλής των τριών κλιμακίων στα Ιωάννινα, είναι ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο γραμματέας της ΚΟ Θανάσης Μπούρας και ο πρόεδρος της ΚΕ Συνεδριακών Διαδικασιών, γραμματέας Συνδικαλιστικού Φίλιππος Ταυρής. Αύριο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, κατά τις εργασίες της Προσυνεδριακής στάσης, θα γίνουν εισηγήσεις και τοποθετήσεις, ενώ την κεντρική πολιτική ομιλία θα την κάνει ο κ. Κεφαλογιάνης.

Προσυνέδριο της ΝΔ στην Ήπειρο

Συναντήσεις με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς της Ηπείρου, πραγματοποιούν από το πρωί σε όλους τους νομούς, κλιμάκια της ΝΔ, στο πλαίσιο του διαλόγου της 8ης Προσυνεδριακής στάσης του Κόμματος, που διεξάγεται σήμερα και αύριο στα Ιωάννινα.

Επικεφαλής των τριών κλιμακίων στα Ιωάννινα, είναι ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο γραμματέας της ΚΟ Θανάσης Μπούρας και ο πρόεδρος της ΚΕ Συνεδριακών Διαδικασιών, γραμματέας Συνδικαλιστικού Φίλιππος Ταυρής.

Αύριο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, κατά τις εργασίες της Προσυνεδριακής στάσης, θα γίνουν εισηγήσεις και τοποθετήσεις, ενώ την κεντρική πολιτική ομιλία θα την κάνει ο κ. Κεφαλογιάνης.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X