Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έκρηξη κοντά στην ελληνική πρεσβεία στη Λιβύη
Εκρηκτικός μηχανισμός μικρής ισχύος που είχε τοποθετηθεί δίπλα σε αυτοκίνητο, σταθμευμένο εξερράγη σήμερα το μεσημέρι στον δρόμο όπου βρίσκονται οι Πρεσβείες της Ελλάδας, της Σαουδικής Αραβίας και της Αλγερίας. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην απέναντι πλευρά του δρόμου από την Ελληνική Πρεσβεία. Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, από την έκρηξη δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ούτε προκλήθηκαν ζημιές στο κτήριο της Πρεσβείας.

Έκρηξη κοντά στην ελληνική πρεσβεία στη Λιβύη

Εκρηκτικός μηχανισμός μικρής ισχύος που είχε τοποθετηθεί δίπλα σε αυτοκίνητο, σταθμευμένο εξερράγη σήμερα το μεσημέρι στον δρόμο όπου βρίσκονται οι Πρεσβείες της Ελλάδας, της Σαουδικής Αραβίας και της Αλγερίας. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην απέναντι πλευρά του δρόμου από την Ελληνική Πρεσβεία.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, από την έκρηξη δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ούτε προκλήθηκαν ζημιές στο κτήριο της Πρεσβείας.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X